2777
2789
عنوان

آیا شوهراتون به حجابتون گیر میدن

1059 بازدید | 40 پست

بچه ها من واقعا خسته شدم،شوهرم آدم مذهبی ام نیست بگم بخاطر اونه !!!خیلیییی به حجابم گیر میده!منم ی مدت ب لباسش گیر میدادم ولی دیگه نکردم گفتم شاید درست شه اونم اما بدتر شد ک بهتر نشد!!!!!دوست بودیم و خب حجاب منو دیده بود اما نمیدونم چرا اونموقع چشمش باز نبود تا حرف میزنم میگه تو دوستی نمیتونستم چیزی بگم منو ول میکردی و میگغتی به تو چه اما الان زنمی‌ دلم نمیخواد اینجوری بپوشی و فلان!!!!عین زنای سن بالا شده لباس پوشیدنم همه پوشیده و اصلا ی چیزایی ک حالم بهم میخوره!!!!فقط وقتایی ک بادوستام میخوام برم اونجوری میپوشم ک دلم میخواد و آرایش میکنم ک جدیدا رو همونم حساس شده!!!!چیجوری رفتار کنم باهاش دیگه گیر نده؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولش چادر سر کردم بخاطرش بعد چند سال شل کرد دیگه الان آزادم ولی خب چون خودم رو حجابم حساسم باز نمیگردم مانتو روسریم با حجابه چیزی نمیگه 

ولی در کل من خیلی فکر کردم مردا بعد چند سال خیلی عوض میشن 

یا ضامن آهو ضامن ما هم باش 💜

کاری نداره بهم، تو هم بحث نکن ولی کار خودت رو انجام بده چندبار که بهت تحمیل کرد باهاش بیرون نرو بگو ترجیح میدم خونه بمونم درست میشه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خواهر شوهر منم بعد ازدواج واقعا عین پیرزنا شده خیلی مجردی به خودش میرسید،بعضی مردا تعصب دارن دیگه ،حالا یکی میگفت تو خونه آرایش خیلی غلیظ بکن یه مدت که بعدا برا بیرون آرایش ملایمت به چشمش نیاد.

دقیق مثل من من حتی نمیزاره ارایش کنم خیتم کرده خیلی خستم 

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

چند ساله ازدواج کردین اوایل اونجوری هستند

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...

نه اصلا نظری نمیدن 

منو میشناسن خودم عقلم میرسه 

مگه چجوری میخوای بپوشی؟ 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

خوب لابد ازون مانتو ها که مانتو نیستن بلوزم نیستن میپوشینو کل بدن مشخصه و مردا همجنس خودشونو میشناسن که با دیدن بدن بقیه زنا کیف میکنن و فکرای اونجوری میکنن  دیگه اونم غیرتی میشه

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اولش چادر سر کردم بخاطرش بعد چند سال شل کرد دیگه الان آزادم ولی خب چون خودم رو حجابم حساسم باز نمیگر ...

اخه چرا ما بخاطر اونا باید تغییر کنیم من از این حرص میخورم 😭😭😭باورت میشه به منم گیر میده چادر بپوش اونم تو این زمان😭😭😭😭بعد پرسنلش همه راحتن اخه تو ک به قول خودت حجاب برات مهمه آدمای محجبه استخدام کن دیگه!!!