سلام شقایق جان وقتت بخیر
من اصلا اکانت نداشتم همین جوری میاومدم تو سایت و میخوندم ولی پیام شما رو دیدم مصمم شدم اکانت بسازم و چیزی بگم
ببینید حالا که نظر ما رو خواستید نظر من اینه که حتما حوصله کنید و بچهدار شید البته که به شرطی حداقلها رو برای بزرگ کردنش داشته باشید
به هر حال سن شما داره میره بالا و چه خوب که حالا پسرتون هم خواهر برادر میخواد بچهدار شید
خیلی هم به رشد فکری پسرتون کمک میکنه و حتی برای خود شما هم انگیزهای میشه برای زندگی و حال خوب
و در رابطه با سنتون هم من زیاد دیدم کسایی که تو سنین خیلی بالاتر از شما بچهدار شدن و شما با رفتن پیش پزشک مناسب و تقویت و چکاپ مرتب خودتون میتونید بارداری خوبی رو پشت سر بگذارید ایشالله
اون پسر کوچولو حق داره فردا ازدواج کرد خواهر و برادری داشته باشه و همدم و غمخوار داشته باشه
خیلی مایه خوشحالیه واسش
من الان چیزی به ذهنم نمیاد ولی کلی فایده داره که اگه خودتون تک فرزند نباشید میتونید به خوبیهای خواهر و بردار داشتن فکر کنید
تازه برای دردسر بیشتر 😅😍 میتونید برید پیش دکتر و مشاوره بگیرید واسه دوقلو باردار شدن
بچه با تمام دردسرهاش شیرینی زندگیه
من ۲۱ سالمه و مامانم متولد ۶۳ هست و قصد بارداری داره و با وجود چند خواهر و برادر داشتن و سختیهاش باز هم راضیام که خانوادهامون پر جمعیتتر بشه