2777
2789
عنوان

خواهش میکنم راهنماییم کنید

35 بازدید | 3 پست

یه دونه پسر نه ساله دارم وپسرم یه وقتایی بهانه خواهر وبرادر میگیره خودمم چهل سالمه واصلا در خودم نمی بینم وحوصله ندارم ولی تنهایی پسرم در آینده دودلم کرده ولی بازم نمیتونم وسنمم داره میره بالا وموندم واقعا

سلام شقایق جان وقتت بخیر

من اصلا اکانت نداشتم همین جوری می‌اومدم تو سایت و می‌خوندم ولی پیام شما رو دیدم مصمم شدم اکانت بسازم و چیزی بگم

ببینید حالا که نظر ما رو خواستید نظر من اینه که حتما حوصله کنید و بچه‌دار شید البته که به شرطی حداقل‌ها رو برای بزرگ کردنش داشته باشید

به هر حال سن شما داره می‌ره بالا و چه خوب که حالا پسرتون هم خواهر برادر میخواد بچه‌دار شید

خیلی هم به رشد فکری پسرتون کمک می‌کنه و حتی برای خود شما هم انگیزه‌ای میشه برای زندگی و حال خوب

و در رابطه با سن‌تون هم من زیاد دیدم کسایی که تو سنین خیلی بالاتر از شما بچه‌دار شدن و شما با رفتن پیش پزشک مناسب و تقویت و چکاپ مرتب خودتون میتونید بارداری خوبی رو پشت سر بگذارید ایشالله

اون پسر کوچولو حق داره فردا ازدواج کرد خواهر و برادری داشته باشه و همدم و غم‌خوار داشته باشه

خیلی مایه خوشحالیه واسش

من الان چیزی به ذهنم نمیاد ولی کلی فایده داره که اگه خودتون تک فرزند نباشید میتونید به خوبی‌های خواهر و بردار داشتن فکر کنید

تازه برای دردسر بیشتر 😅😍 می‌تونید برید پیش دکتر و مشاوره بگیرید واسه دوقلو باردار شدن

بچه با تمام دردسرهاش شیرینی زندگیه

من ۲۱ سالمه و مامانم متولد ۶۳ هست و قصد بارداری داره و با وجود چند خواهر و برادر داشتن و سختی‌هاش باز هم راضی‌ام که خانواده‌‌امون پر جمعیت‌تر بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم کم کم داره ۳۹ سالم میشه و پسرم ۸ سال

روز و شب فکرم شده بچه دوم دقیقا شرایطم مثل شماست و پسرم دائم میگه و خیلی تنهاست 

اوایل خودم میخواستم و همسرم نمی‌خواست  الان میخوام ولی حس میکنم دیر شده 

با اینکه دور و اطرافم پره از خانمهایی که سن بالا بچه سالم آوردن ولی بازم ترس دارم در این مورد 

دیگه فرصت فکر کردن هم ندارم 

نمیدونم چکار کنم