2777
2789
عنوان

عشقم رفته بگید چکار کنم

956 بازدید | 69 پست

سلام عزیزان من به تازگی جدا شدم . توروخدا بخونید ۸ سال پیش با شخصی تو رابطه بودم خیلی خواهانم بود ولی من ایشون رد کردم و با فامیل ازدواج کردم که ناموفق بود جدا شدم .. این آقا در طول این ۵ سال ازدواج چندین بار به من پیام دادن که تو حق من بودی بهم بد کردی من از فکرت بیرون نمیام و چندین بار گریه کرد که تو لیاقتت من بودم و دیگه هم ازدواج نمیکنم و همینطور هم شد ..( ایشون ۳۸ سالشه فوق العاده با پرستیژ از همه لحاظ سطح خیلی بالایی داره منم ۳۰ سالمه پزشک عمومی ) بگذریم.. بعد از طلاقم ارتباط گرفتیم و چون می دونست حال روحی من خرابه گفت ازدواج هم کردیم نمیام سمتت تا خودت نگی و حاضرم جونمو برات بدم و خالصانه دوستت دارم و این عشق برام مقدسه .. تا اینکه همو دیدیم رفتم خونش چون اعتماد کامل داشتم .. همه چیز خوب بود .. دیدم عینکی شده و چشمای به شدت ضعیف گفتم چرا گفت این ۸ سال من باهات زندگی میکردم خودارضایی میکردم آدمی نبودم که بخوام هرزه گری کنم و.. فقط پیشونی منو بوسید بعد از یکی دو ساعت که کنارم بود گفت اگه واقعا دوستم داری بزار حال همو خوب کنیم دارم دیوونه میشم من با دست هم خودمو میتونم ارضا کنم ولی روحی ارضا نمیشم منم قبول نکردم و اونم گفت هیچی بعد که رفتم خونه زنگ زد ناراحت بود که چرا گلی که برات خریدم نبردی و بهش ارزش ندادی حداقل میگذاشتی تو یه لیوان آب و... گفت بهم توجه نداری و بحث شد و کات کردیم .. بهش پیام دادم دوستت دارم عاشقتم ولی نمی‌تونستم اون کار بکنم جواب نداد یک هفته بعد سه تا کلیپ عاشقانه غمگین اینستا براش فرستادم بازم ج نداد الان دو هفته میگذره .. اصلا اهل استوری نبود سه روز پیش یه استوری کاری گذاشت و اینکه تلگرام که همیشه چت میکردیم هم دو روزی یه بار میاد یعنی کم کانکت میشه .. منظورش از اینکار چیه چکار کنم برگرده 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هه نذاشتی کارشو بکنه بهش برخورده ولش کن بره 

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

منظورش اینه که تو رو برای اون کار می خواد و نه برای رابطه سالم. با کسی که ج غ زده تا کور شده می خوای بری زیر یه سقف؟ خانم دکتر کجایی؟ ارزش خودت رو یادت رفته؟ رفتی خونش که چی بشه اونم همون بار اول؟ تا اینجا که خوب نبوده یه فرصت دیگه بهش بده این دوباره خودش به طمع تو بر می گرده ببین اگر برا زندگی مناسب نیست مثل یه آشغال پرتش کن‌. عشقم عشقم هم نکن سبک نکن خودتو. ارزش خودتو بدون لیاقتت این کثافت کاری ها نیست. بوس

یعنی رفتی خونش ازت رابطه میخاست؟خب میتونستید قبلش محرمیت بخونید شما که مطلقه هستی و مشکلی نیست

آره رابطه خواست ..از قبل همچین قراری نداشتیم تو موقعیتش قرار گرفت 

اول اینکه خود ارضایی اصلا ربطی به ضعیفی چشم این چیزا نداره حالا این آقا رابطه میخواد بحث اش جدا ولی این دو موضوع هیچ ربطی بهم ندارن ایشون رابطه میخواد شما نمی‌خوای 

که گرچه رنج به جان می‌رسد،امید دواست☀️

منظورش اینه که تو رو برای اون کار می خواد و نه برای رابطه سالم. با کسی که ج غ زده تا کور شده می خوای ...

ممنونم از اینکه وقت گذاشتی عزیزم 

ببین سحر جان واااااقعا منو میخواست خودش می‌دونه من اهل هیچ برنامه ای نیستم ۸ سال این عشق فراموش نشد باورم نمیشه به همین راحتی رفت و شرایط روحی منو درک نکرد... بنظرت دوباره خودم برم سمتش خوبه؟ یا اینکه هیچ حرکتی نزنم .. میترسم برنگرده