2777
2789

پسرم که ۷ سالشه گاهی با پسر همسایه که هم سنن جلوی در واحدمون که موکت داره بازی می کرد منم همش حواسم بهشون بود،امروز دیدم صداشون نمیاد یهویی رفتم دیدم پسر همسایه گوشی آورده توش چیزی رو نگاه می کردن که تا من در باز کردم قایم کردن.

گوشی رو از دستش گرفتم دیدم فیلم سو*پر به پسرم نشون میده حالم بد شد پسرمو زدم انداختم خونه خودشم رفت پارکینگ دنبالش رفتم دیدم مامان آشغالشم پارکینگ جلو مامانش یه چک خوابوندم در گوشش با مامانم بحثم صد گفتم آشغال این فیلما چیه تو گوشیت دادی دست پسرت به بچم نشون میده

بچه من خیلی ساده و آروم ما کلا خیلی رعایت می کنیم اما این همسایه اصلا موجه نیست قبلا دخترش مرد می آورد وپدر ندارن و مادرشون یه مدت شوهر کرده بود بعد رفت کمپ و اومد ،تازه افغانیم هستن اما خودشون رو نمی کنن چون خوشگلن.

دیگه کلی دعوامون شد به هم هجوم بردیم وزنگ زدم شوهرم اومد درشو کوبیدیم بحث و دعوا و...

شما جای من بودید چیکار می کردید؟،دارم دق می کنم

تازه یمدت با دخترش دعوام شده بود به من محل نمی‌داد شوهرمو دیدنی کرم می ریخت همش می گفت فشارم افتاده ماشینو میاری پارکینگ و ..

اینم به روش زدم گفتم به شوهرم نخ می دادی

بازم پای یک افغانی وسطه 😡 از این ببعد نزار بچت با هیچکی ارتباط داشته باشه مگر اینکه مطمئن باشی اون بچه و خانواده واقعا پاکن.دوره زمونه بدی شده . حالا ممکنه ایرانی هم باشه این کاره. اصلا با پسرت دیگه صحبت نکن کنجکاوش نکن. حواسشو پرت کن. سرگرمش کن خودت تو خونه. هرچی بیشتر رو این مساله وسواس نشون بدی پسرتو کنجکاوتر میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ت چیزی نمی‌فهمه از این چیزا.یادش میره.الان هی تکرار میکنی کنجکاوتر میشه.فقط بهش بگو پسرم با فلانی بازی نکن.و از اونور اگه میتونی خونه تو جابجا کن.با مادر پسره هم ک صحبت کردی.بعضی احمق هستن تک باید مواظب بچه ت باشی.ب هیچ وجه نگذار با هم تنها باشن.

بچه ت چیزی نمی‌فهمه از این چیزا.یادش میره.الان هی تکرار میکنی کنجکاوتر میشه.فقط بهش بگو پسرم با فلان ...

من دیگه غلط بکنم بچمو با کسی تنها بزارم

من همیشه حواسم بود اما اون پسره یکسره تو کوچه و خیابون وله اشتباه کردم دلم براش سوخت گفتم بزار باهم بازی کنن گناه داره

دعوای بدی همراه انداختم الان عذاب وجدان دارم

البته قبلا یه تهمتی به من دخترشون زده بود وسط دعوا مادرش اون حرفو تکرار کرد جری تر شدم

بازم پای یک افغانی وسطه 😡 از این ببعد نزار بچت با هیچکی ارتباط داشته باشه مگر اینکه مطمئن باشی اون ...

خودمو شوهرم از غروبی داریم سکته می کنیم

دعوای بدی هم راه انداختم در حد دادو بیدادو... الان حالم بده

من دیگه غلط بکنم بچمو با کسی تنها بزارممن همیشه حواسم بود اما اون پسره یکسره تو کوچه و خیابون وله اش ...

ول کن افغانی ها آدم هستن دهن ب دهن میکنی.خوب کاری میکنی بچه رو نباید غیر از همسرت و خانواده ها اونم درجه اول.ب کس دیگه ای بسپاری.