2777
2789

دوستم حامله است دوست صمیمی ام (فامیلیم رفت و آمد خانوادگی داریم صمیمی هستیم تقریبا)

فردا گفت میرم خونه مامانم که نزدیک خونه ماست گفت توام بیا همو ببینیم چند وقته ندیدیم

حامله است ۳ ماهشه من چند وقتیه ندیدمش حالا دست خالی برم یا بایید چیزی ببرم ؟

شیرینی کیکی چیزی 

لباسم که نمیشه ببرم آخه نمیدونم بچه اش چیه

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

اخلاقاشو خودت بهتر می دونی عزیزم ولی بعضی ها وقتی باردار میشن انقدر ادا و اصول دارن و هر چیزی نمی خورن که من باشم هیچی نمیبرم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازش بپرس اگه هوس چیزی کرده براش بگیرببر.وگرنه هیچی نمیخوادببری اگه هم دلت میخوادیه کادوی کوچیک براش ...

خب تعارف میکنه میگه نه☹️

دلیل زندگیم🥰بزرگ‌ترین پناهم🫂دار و ندارم🌙خدایه رو زمینم✨️قهرمانه رویاهامه💪عشقمممممممه💞میدونی!🌈اون بابامه❤️

اخلاقاشو خودت بهتر می دونی عزیزم ولی بعضی ها وقتی باردار میشن انقدر ادا و اصول دارن و هر چیزی نمی خو ...

نه از اینا نیست😂

من به شدت بدم میاد از آیت آدما فاصله میگیرم

نه از اینا نیست😂من به شدت بدم میاد از آیت آدما فاصله میگیرم

پس شیرینی ببر

هم به منظور تبریک بارداریش هم اینکه دست خالی نمیری

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
من حامله ام کسی چیزی نمیاره

چی میخوای من بیارم 

من اصلا روم نمیشه دست خالی جای برم مخصوصا که دوستم حامله است