2789

باردارم دیروز رفتم یه آزمایشی۱۵۰۰۰۰۰تومن پول دادم بعد امروز رفتم مرکزبهداشت میگه همین آزمایشو ما رایگان میفرستیم مادرای باردارو وای چقد زورم آورد آخه تواین شرایطی که دائم من باید پول دکتربدم یک و پونصدم برام خیلی بود حس میکنم خیلی احمقم یه ذره صبرنکردم شمام تاحالا براتون پیش اومده یه پولی بدین بعدبفهمین کاملا الکی اون پولا دادین؟؟؟

کاربرقدیمی جلوگیری از شناسایی نشدن✌

ینی همون آزمایش و بهداشت انجام میداد؟ یا از طرف بهداشت ک می‌رفتی رایگان بود؟ب نظرم دستگاه ها باهم فرق داره

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ن بابا الکیه مگه میشه،من آزاد میرم آزمایشگاه آزمایش کامل میگیره همه چیو ولی بهداشت یجارو معرفی میکنه میگه فلان چیزو نداره فقط چندتاعه باید برای بقیه ش بری فلانجا خون بدی کلا بدرد نمیخوره 

یا دافع البلیات
ینی همون آزمایش و بهداشت انجام میداد؟ یا از طرف بهداشت ک می‌رفتی رایگان بود؟ب نظرم دستگاه ها باهم فر ...

همون آزمایشو ازطرف بهداشت ک میرفتم رایگان بود واسه باردارا 

گفت باردارا ۲تاسهمیه آزمایش رایگان دارن یکیش همین بوده که من رفتم یکیشم گفت توی۱۶هفتگی

من خودم مجبور شدم یکی دو بار تو بهداشت آزمایش بدم

اولا خیلی دیر جوابش آماده میشه نسبت به آزمایشگاه خصوصی

دوما فوق العاده بد خون میگیرن که ادم‌کبود میشه

سوما به نظرم دستگاه هاش دقیق نیست

یه بار آزمایش تیروئید دادم گفتن یه هفته ای جوابش حاضر میشه (در حالی که یه روزه تو آزمایشگاه خصوصی حاضره) بعد یه هفته رفتم‌گفتن کیت ها تموم شده برو بعد ۱۰ روز بیا  بعد ۱۰ روز رفتم یه عدد غلط تحویل گرفتم و آزمایش رو تو یه آزمایشگاه خصوصی تکرار کردم

ن بابا الکیه مگه میشه،من آزاد میرم آزمایشگاه آزمایش کامل میگیره همه چیو ولی بهداشت یجارو معرفی میکنه ...

آخه زنگ زدم از دوستم که بارداره پرسیدم اون بلد بود گفت آره من رفتم رایگان بوده 

چرت میگه😒😒😒اصلا همچین چیزی نیست👌👌👌بهداشت خیرش به زن های حامله نمیرسه😁فقط خواسته یه حرفی زده ب ...

چمیدونم ولی اونموقع تاحالا حس میکنم خیلی احمقم

من خودم مجبور شدم یکی دو بار تو بهداشت آزمایش بدماولا خیلی دیر جوابش آماده میشه نسبت به آزمایشگاه خص ...

هی به خودم میگم همسرم بره صبح تاشب انقد جون بکنه عرق بریزه اونوقت من انقدراحت پول به بادبدم

من خودم مجبور شدم یکی دو بار تو بهداشت آزمایش بدماولا خیلی دیر جوابش آماده میشه نسبت به آزمایشگاه خص ...

هی به خودم میگم همسرم بره صبح تاشب انقد جون بکنه عرق بریزه اونوقت من انقدراحت پول به بادبدم

چرت میگه😒😒😒اصلا همچین چیزی نیست👌👌👌بهداشت خیرش به زن های حامله نمیرسه😁فقط خواسته یه حرفی زده ب ...

نه اینو راست میگه آزمایش های روانی بارداری که دوبار در طول بارداری باید انجام شه مثل تیروئید و کمخونی و ایدز و هپاتیت و .... و حدود یک و نیم قیمتش هست و آزمایش تست تحمل گلوکز  تو بهداشت کاملا رایگانه

اما انقدر بد خون میگیرن و شلوغه و عدد دقیق نیست که آدم ترجیح میده بره خصوصی

حالا من با خودم میگم میتونستم با همین پول دو کیلو گوشت بخرم یا یه مانتو بخرم 

دیگه بارداری و کلی از این خرج ها قراره در آینده پیش بیاد

بگو صدقه سر بچه

من خودم مجبور شدم یه آزمایش ۶ میلیونی(سلفری) بدم با اینکه مطمئن بودم بچم سالمه چون تو بارداری قبلیم هم باز مجبور شدم سلفری بدم و بچه سالم بود 

چاره ای نیست عزیزم