2777
2789
عنوان

جاتون خالی شمالم

| مشاهده متن کامل بحث + 1189 بازدید | 45 پست
🤷‍♀️داداشام از بچگی بهم میگفتن

چیو میگفتن!!؟

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤷‍♀️داداشام از بچگی بهم میگفتن

معنی ندارع؟

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

ما هم تقریبا ده روز پیش شمال بودیم ولی از جونمون دراومد هممون مریض شدیم،😩

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

ما هم تقریبا ده روز پیش شمال بودیم ولی از جونمون دراومد هممون مریض شدیم،😩

دیشب که خیلی اینجا خنک بود ،حالا بعدش نمیدونم ،ولی هفته پیش میگفتن گرم بوده 

خب می‌رفتید ی طرف دیگه

🤩قربونت برم که انقد باهالی.خوش بگذره عزیزم🥰😍😘

اینقدر قربون نرو کاربر مرد هست

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

اول متوجه نشدم بعدش که فهمیدم به روم نیاوردم😁😅

آره معلوم بود فکرکردی خانومه هی بوس اینا فرستادی  

مرا ببر به جایی دیگر جایی که فقط آدم هایی که می‌خواهم باشند واثری از کسانی که مرا آزردند نباشد.

دیشب که خیلی اینجا خنک بود ،حالا بعدش نمیدونم ،ولی هفته پیش میگفتن گرم بوده خب می‌رفتید ی طرف دیگه

نه بخاطر گرما که نه نمیدونم فکر کنم آب آلوده خوردیم سمت گیلان رفتیم امسال آبهای جنگلیش واقعا آلوده بود ساحل هاشم که مستقیم فاضلاب میومد سالهای پیش می‌رفتیم مازندران همچین چیزهایی ندیده بودم شما هم حتما آب معدنی بخور مریض نشی.رفتیم یه ویلا اجاره کردیم فکر کنم آب چاه میومد قشنگ آبش گل آلود بود!!!!ازونحا فکر کنم مریض شدیم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

منم رشتیم🥹اگه دو روز پیش اومده بودی کیف میکردی دو روز پشت هم بارون بود😍و تشکر ویژه ازتکه ما گیلانیارو‌لایق تعریف میدونی🥹تی جانه قوربان

کاربر خاموش🥹از ۹۷ تا امروز😍عاشق آشپزی و شیرینی پزی😀
منم رشتیم🥹اگه دو روز پیش اومده بودی کیف میکردی دو روز پشت هم بارون بود😍و تشکر ویژه ازتکه ما گیلانی ...

گیلان واقعاً دوستداشتنیه

نه بخاطر گرما که نه نمیدونم فکر کنم آب آلوده خوردیم سمت گیلان رفتیم امسال آبهای جنگلیش واقعا آلوده ب ...

آب معدنی همیشه بگیرید