2777
2789
عنوان

دخالت های خاله خانم

276 بازدید | 6 پست

دوماهه عروسی کردم قراره مهمونی بدم به داییها و خاله ها و یکی از دخترداییام ک شوهرش با شوهرم همکاره و ۳ بار مارو دعوت کرده قبلا ، پاگشا داده و ...

بعد خاله خانم زنگ زده که بقیه دختر داییها و دخترخاله و پسر خاله هاتم دعوت کن 

زشته یکیشونو دعوت کنی 

(حالا این خالم بچه نداره ها ولی هوادار سینه چاک بچه های خالم  و داییمه )

گفتم اولا اینها منو پاگشا نکردن ک من بخوام دعوت کنم .

بعدم تو عروسیم تموم سعیشون خراب کردن عروسی بود یجا جمع میشدن پچ پچ میکردن و قیافه میگرفتن نه رقصی نه تبریکی نه چیزی اومدن بگن 

من چرا باید اینارو دعوت کنم خونه رو شلوغ کنم مهمونیم خراب شه ؟! بعد باز بیان یجا جمع شن پچ پچ کنن به ما اخم کنن و نیشخند بزنن 

خالم گفت تو کینه ای نباش و ... اونا گناه دارن و ..‌

گفتم نه کینه کجا بود نمیخوام مهمونیم شلوغ شه 

جای من بودین چکار میکردین ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعوت نکن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

اولا من راجع به احساس درونم با کسی حرف نمیزدم که خدای نکرده پخش بشه حرف هام و دشمن شاد بشم یا اینکه شر درست شه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی