2777
2789
عنوان

مشکل من با پاتنرم

159 بازدید | 7 پست

منو دوست پسرم چند شب پیش با هم بیرون بودیم کا پسر عمش بهش زنگ زد، وقتی مکالمشون تموم شد، و من پرسیدم بهت چی گفت جوابش این بود

هیچی دوتا دختر تور کرده بود دنبال جا میگشت(دوست پسر من خودش خونه داره) 

این مدت من بی تعهدی از دوست پسرم ندیدم 

اما از طرفی این دوستش چند شب زمان های مختلف اومده خونش، 

آیا من باید نگران بشم یا نه؟ 

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

خیر وقتی رفتار مشکوکی ندیدی جای هیچ نگرانی ای وجود نداره خوشحال باش همسرتون درجریانت گذاشته و صادق بوده باهاتون

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیر وقتی رفتار مشکوکی ندیدی جای هیچ نگرانی ای وجود نداره خوشحال باش همسرتون درجریانت گذاشته و صادق ب ...

یه سه باری فقط گفتن دوست پسرم،همسر از کجا اومد😄

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
خیر وقتی رفتار مشکوکی ندیدی جای هیچ نگرانی ای وجود نداره خوشحال باش همسرتون درجریانت گذاشته و صادق ب ...

خوب من ازش پرسیدم اون چرا وقتی دختر جور کرده باید بتو زنگ بزنه گفت چون من خونه دارم

گفتم چرا جوابت فقط این بود که بیرونم و خونه نیستم اگه خونه بودی قبول بود؟ 

گفت نه میخوام غیر مستقیم ردش کنم

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی
یه سه باری فقط گفتن دوست پسرم،همسر از کجا اومد😄

ان شاالله که بشن همسرش

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خوب من ازش پرسیدم اون چرا وقتی دختر جور کرده باید بتو زنگ بزنه گفت چون من خونه دارمگفتم چرا جوابت فق ...

خب حقیقتو گفته عزیزدلم گفته خونه نیستم بیرونم یعنی نمیتونم کلید خونمو بدم آفرین بهش . رفتار مشکوکی تاحالا دیدی؟