2777
2789
عنوان

حاضر جوابی

138 بازدید | 14 پست

چطوره میشه حاضر جواب بود؟من اصلا بلد نیستم و وقتی یکی با کلامش نیش میزنه،چون نمیتونم جوابش رو بدم اعصابم خراب میشه وتا مدت ها درگیرم با خودم

و خدایی که به شدت کافیست…🩵
مثل من دقیقا الان بیدارم دارم فکر میکنم فردا باید برم جایی دلم می خواد جواب یکی بدم مغزم قفل کرده

کاش کلاس حاضر جوابی بود و یاد میدادن تا ادم بتونه حقش رو بگیره و به موقع جواب نیش های آزار هنده رو بده تا رو دلش سنگینی نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثل من دقیقا الان بیدارم دارم فکر میکنم فردا باید برم جایی دلم می خواد جواب یکی بدم مغزم قفل کرده

منم همین ،خیلی وقت ها حرص خوردم وخوابم نبرده چرا فلانی این حرف رو زد ومن ساکت موندم چرا نشون ندادم که کلامش بی احترامی بوده

چون عصبانی میشی خون به مغزت نمیرسه نمیتونی جواب درست و پیدا کنی اول باید ریلکس بعد صبور باشی ودرارام ...

دقیقا حق با شماست و ترجیح میدم اون عصبانیت و خشم رو قورت بدم وخودم از درون بهم بریزم 

فردا می خوام برم مدرسه پسرم پرونده اش و بگیرم مدرسه اش و عوض کنم مدیرش خیلی عوضی خیلی دلم می خواد ی ...

عزیزمممم میدونم چی میگی ،چون من خودمم پسرم مدرسه دولتی میرفت مدیرشون دماغش رو میگرفت بالا فقط به والدین توهین میکرد

عالیه من شوهرم این طوری همون لحظه انقدر راحت و رک و شیک طرف و رنگی میکنه میزاره کنار کیف میکنم ولی م ...

حالا من همسرم عین خودمه ولی خانوادش خیلی شده با حرفاشون نیش زدن و من اعصابم خراب شده نتونستم جواب بدم 

ساکت موندم اومدم خونه فقط خود خوری 

عزیزمممم میدونم چی میگی ،چون من خودمم پسرم مدرسه دولتی میرفت مدیرشون دماغش رو میگرفت بالا فقط به وال ...

این زنیکه عوضی غیر انتفاعی هم پول بدم هم اخلاق گندش و تحمل کنم عوض میکنم راحت منتها یه چیزی دلم می خواد بگم آروم بشم 

این زنیکه عوضی غیر انتفاعی هم پول بدم هم اخلاق گندش و تحمل کنم عوض میکنم راحت منتها یه چیزی دلم می خ ...

حیف بلد نیستم 

ولی زور داره پول بدی و اخلاق بدشم تحمل کنی