2777
2789

من قبلا زیاد میرفتم تقریبا هرشب ولی بعد از شام 

ولی دیدم احترامم نسبت ب اونایی ک کمتر میرت و خودشونو میگیرن کمترع 

باوجودی ک من خالصانه محبت میکردم 

واقعا تنهام و حوصلم سر میره ولی دیگه همون هفته ای ی باره 

چیکار کنم دلم نخواد برم اونجا 

پر جمعیت هستن و منم خوشم میاد 

خیلی حوصلم سر میره

قبلا هم خیلی بهم بدی کردن

فقط 32 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم با اینکه زیاد نزدیک نیستن ولی بیشتر وقتا میرم اونجا شاید در ماه ی بار خونه بابام نرم ولی خونه مادرشوهرم اینا هر هفته میرم یعنی نرم انقد زنگ میزنه هر چی میخاد بپزه زنگ میزنه بیا گذاشتم رو گاز توام بخوری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم با اینکه زیاد نزدیک نیستن ولی بیشتر وقتا میرم اونجا شاید در ماه ی بار خونه بابام نرم ولی خونه ما ...

مال من اینجوری نیست 

یه لقمه بخوری اگر ظرفشو نشوری یه جوری نگاه میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من هفته ای یکی دوبار ..و واقعا احترامی که به من میزارن خیلی بیشتر از جاریمه که هر روز اونجاست

سرتو گرم کن که دلت نخواد زیاد اونجا بری بیشتر از هفته ای دوبار نهایت خوب نیست رفت و آمد چون توقع ها بالا میره

منم خانوادشون پر جمعیتن ودوتا بچه ام خیلی دوست دارن برن مچولی هفته ای یک شب میریم اونم مادر شوهرم اگه از ظهر غذا باشه گرم میکنه اگه نباشه شب باید بیام بهشون غذا بدم 

خدایا شکرت🌹
من هفته ای یکی دوبار ..و واقعا احترامی که به من میزارن خیلی بیشتر از جاریمه که هر روز اونجاستسرتو گر ...

چیکار کنم 

واقعا تنهام 

خانواده خودمم نیستن 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مال من اینجوری نیست یه لقمه بخوری اگر ظرفشو نشوری یه جوری نگاه میکنه

وای ن از من اینجوری نیست من میرم ظرف هم نمیشورم بچه هامم ریخت و پاش میکنن یعنی ن اینکه کلا نشورما ولی همچین پای کار هم نمیمونم چون بچم کوچیکه مدام باید دنبالش باشم ولی خدایی انقد هوامو داره ک خواهرشوهرم چند روز پیش می‌گفت باید ب بقیه عروس ها لو بدم ک مامانم بدون تو چیزی نمیخوره هر چی میخاد بپزه اسم تو رو میاره

وای ن از من اینجوری نیست من میرم ظرف هم نمیشورم بچه هامم ریخت و پاش میکنن یعنی ن اینکه کلا نشورما ول ...

چ خوب تو بنده برگزدیدع ای

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما ی مثالی داریم میگه ایقه بچو ک قرپت نچو- اینقد برو ک عزت و احترامت از بین نره- دور از جون شما البت ...

خوب پس ب نظرم هفته ای ی بارم زیاده دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوب پس ب نظرم هفته ای ی بارم زیاده دیگه

خوبه مثلا چند روز نرو ببینم سراغتو میگیرن ؟ زنگ میزنن بهت؟ بگن چرا نیومدی؟ منتظرت بودیم یا حداقل حالتو بپرسن،، نرفتن فرصت خوبیه تا ادم های اطرافتو بشناسی

خوبه مثلا چند روز نرو ببینم سراغتو میگیرن ؟ زنگ میزنن بهت؟ بگن چرا نیومدی؟ منتظرت بودیم یا حداقل حال ...

تا یک ماهم نرم چیزی نمیگن مگر اون موقع ک حضوری برم بگن کجا بودین😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40