2777
2789
عنوان

برادرم هشت نه ساله دخترش رو ندیده

163 بازدید | 3 پست

وقتی دخترش تقریبا پنج ساله بود جدا شدن، البته هنوزم که هنوزه قانونی و محضری جدا نشدن. فقط جدا زندگی میکنن.

تو این چند سال خانومش فقط چند بار بچه رو برد ببینه. 

قانونی هم که اقدام میکرد، انقد اذیت میکردن و نمیدادن بچه رو که دیگه کلا سن بچه از حضانت و این حرفا گذشت.

یکی از اقوام نزدیکشون به داداشم گفته بود خود بچه دلش برات تنگ میشه ولی از مادرش و مادربزرگش میترسه. 

قبل ملاقاتم هی رو مخش کار میکنن و میگن انقد گریه کن که خود بابات پشیمون شه نبرتت و همینم میشد...

الان سوالم اینه حالا که بچه ۱۴ ساله شده تقریبا، از نظر قانونی دیگه نمیتونه واسه دیدنش اقدام کنه نه؟

از نظر قانونی بچه رو نمیتونن از پدر مادر جدا کنن

این برادر شما بوده که نرفته دنبال بچه اش هیچ دلیلی هم قابل توجیه نیست نذاشتن نخواسته بچه یا هر چیز دیگری

بابا مامان خودشون دلشون بتپه بزای بچه اشون زمین وزمان رو میدوزت

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

آدم بخواد بچه شو ببینه هر طور شده میبینه مخصوصا پدر که قانون تو ایران با پدره مگر پدر صلاحیت نداشته باشه دلایل برادرتان اصلا منطقی نیس حالا نهایت بچه تا نه سال تحت تاثیر ح فای مادرش گریه میکرده بعد نه سال کدوم بچه عین دو ساله ها گریه میکنه برادرتون فرصت های طلایی شو داره از دست میده  الان بچه احتیاج به مراحل قانونی نداره یه نوجوان عاقله و بهتره برادرت محترمانه به دیدنش بره نه از طریق قانون

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آدم بخواد بچه شو ببینه هر طور شده میبینه مخصوصا پدر که قانون تو ایران با پدره مگر پدر صلاحیت نداشته ...

من گفتم که بچه کلا از مادربزرگش میترسه چون هم تهدیدش کرده و هم ترسوندتش. حتی گوشیشم چک میکنن که ارتباط برقرار نکنه با پدرش.

دیگه دایی بچه هرچی بود و نبود رو گفت