2777
2789

سلام ۸ ماهه عقدم مادرشوهرم جدیدا باهام خیلی خوب شده میگه بیا اینجا همیشه و ناهارا اینجا باش

من شنبه رفتم خونشون 

گفت هرروز بیا اینا ک من نرفتم گفتم اگ وقت شد وسط هفته میام حالا فردا برم یا نه  پس فردا شب میرم خونشون 

فردا برا ناهار برم یا نه اینم بگم ک با کمک هم میسازیم و بیشتر کارارو خود مادرشوهرم انجام میده  منم ظرفارو میشورم. خودم میگم زیاد نرم بهتره چون میترسم انتظارشون زیاد بشه ازم ک برم اشپزی کنم همش.. 

چیکار کنم فردارو. 

.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم نرو 

زود صمیمی نشو باهاشون 

بزار خیلی باهات احساس راحتی نکنن بهتره 

اگه خودت دوش داری و میدونی مشکلی پیش نمیاد 

اخلاق شونو میدونی خوبن برو 

اگه نه نمیشناسی یا نمیخوای اذیتی نرو بگو کار دارم همون آخر هفته یه بار میری کافیه دیگه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بهتره رفت و امد رو کم کنی.. منم خانواده همسرم خیلی خوب بودن ولی در هفته یک یا دوبار میرفتم و کمکشون فقط ظرف میشستم غذا اصلا.. و انتطارشون بالا نرفت چون خودم حد و حدود رعایت کردم. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
بهتره رفت و امد رو کم کنی.. منم خانواده همسرم خیلی خوب بودن ولی در هفته یک یا دوبار میرفتم و کمکشون ...

منم میترسم چون همش به نامزدم میگه انقد دوس دارم خودش بیاد آشپزی کنه و فلان

.

نرو ،هفته ای یبار بری کافیه،روزایی ک شوهرت خونس برو،من زیادمیرفتم ،هر سری دعوت میکرد میرفتم زود،ک الان انتظار داره بازم برم براش ناهار درست کنم ،خودشم وقتی میرم ناهار یا شام من باید درست کنم،منم کلا کم کردم رفت و امدو

کمتر بری احترامت سرجاشه،زیاد صمیمی نشو ک تو هرکاری دخالت کنن

زیاد نرو. ی بهانه بیار. هفته ای یک بار. و به قول مادرم اونقدر بمون که نیاز به دستشویی نداشته باشی. ...

خیلی اصرار میکنه به نامزدم چی بگم چون بابام نمیزارع اون زیاد بیاد اینور

.