2777
2789

اسی جونم یه لحظه سوال دارم از همه تون خواهش میکنم که جوابم رو بدین

من کلاس نهم هستم و علوم و ریاضی رو تجدید شده ام،و معدل کلم شده ۱۵/۴۳،و معدل نوبت اول۱۵/۹۳،معدل کل سالانه۱۵/۶۰،تو تاپیک قبلیم هم عکسشو گذاشتم،من میتونم سه نمره رو برسونم برم رشته انسانی اینو خودمم میدونم و حرفی ندارم،ولی اگ ظرفیت پر شده باشه و من جا نشم تو هنرستان یا دبیرستان امکان داره؟ثبت نامم نمیکنند😭؟منو دوستم که اونم کلاس نهمه،خیلی نگران این مسئله هستیم😭،ازتون خواهشمندم که جوابم رو بدین با کلی نا اُمیدی اومدم تو این تاپیک این خانوم😭

[QUOTE=348087463] اسی جونم یه لحظه سوال دارم از همه تون خواهش میکنم که جوابم رو بدین من کلاس نهم هستم و علوم ...[/QUOTسلام بسته به محل تحصیلتون و مدرسه ای که میخواین داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=348087463] اسی جونم یه لحظه سوال دارم از همه تون خواهش میکنم که جوابم رو بدین من کلاس نهم هست ...

سلام،میگن ۲۵ نفر از ۶۰ نفر پر شده دبیرستان من میترسم تا آخر مرداد تکمیل بشه،ینی نمیشه؟