2777
2789
عنوان

پیش فعالی پسرم

160 بازدید | 15 پست

امروز پسرمو بردم پیش روانپزشک و روانشناس تشخیصشون پیش فعالی بود حالم خیلی بده البته روانپزشکش گفت زیر ۳و نیم ساله نمی‌تونیم قطعی بگیم ولی دارو داد بهش ریسپریدون تو گوگل سرچ کردم نوشته داروی ضد جنون خیلی میترسم چیزیش بشه تازه داروشو دادم خواب اوره خوابید همیشه تا ۱۲بازی میکرد دلم خونه حالم خیلی بده نکنه بچم چیزیش بشه بعداً اگر کسی بچش یا تو فامیل بیش فعال داره بهم کمک کنه الان خیلی ب دلداری نیاز دارم 😭

خدایا معجزه ای نشونم بده من بهت ایمان دارم 🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش

بچه ها تو خونن همش و همبازی ندارن و تخلیه نمیشن

ب همه میگن بیش فعال

بچه خاهره منم گفتن بیش فعاله یه قرص بود خاهرم یه مدت بهش داد خاب بچه تظیم شد و اروم شد خاهرم میترسید بعد یه مدت دیگه قرص نداد

بچه الان ۱۲سالشه ارووووم و باهوش

نگران نباشبچه ها تو خونن همش و همبازی ندارن و تخلیه نمیشنب همه میگن بیش فعالبچه خاهره منم گفتن بیش ف ...

واقعا؟

خدا از دهنت بشنوه بخدا داغونم 

خواهرت چقدر داد دارو رو روانپزشک پسر منم گفت یه هفته دیگ بیار ببینم اگ‌ خوب شد نده ولی دکترا کلا دوست دارن دارو بدن 

خداییش پسر منم دیگ خیلی غیر قابل کنترل شده بود

دو ماه دیگ دو سالش میشه دوست داره همرو کتک بزنه چنگ میزند کلا جیغ میزنه یه جا نمیشینه و..

دختر من سه ماه دیگه میشه دو ساله ..جیغ همه بچه ها میزنن ک 

ولی من دارم هرروز آدم ساکت تری میشم 😔
ب نظرم شمام نگران نباش داروها ضعیفن خابش تنظیم میشه و قدرت تمرکز بچه بالا میره و اروم میشهیه مدتی بد ...

تو‌ نت سرچ کردم گفتن ضد جنون نمی‌دونم به اوتیسمی ها هم میدن از وقتی خوندم  دلم داره. میترکه آخه چرا پسر من اینطوری شد 😭

واقعا؟خدا از دهنت بشنوه بخدا داغونم خواهرت چقدر داد دارو رو روانپزشک پسر منم گفت یه هفته دیگ بیار بب ...

بخدا یادم نیست بچش دو سه ساله بود دکتر برد و دارو داد

گفتم ک الان ۱۲/۱۳سالشه

نگران نباش یه مدت بده هم برای بچه خوبه هم برای اعصاب و روان خودت ک خسته شده

چی کارش داری بزار بازیش کنع این داروها چرا میدیش ‌مگه رفتارش چطوره

نسبت ب بقیه بچه ها بچه خواهرم و جاریم خیلی فرق داره بچه جاریمو همش میزنن چنگ میزنه دیروز بردمش شهر بازی ی جا بند نمیشد انگار چیزی ندیده تا حالا همش جیغ فقط می‌گفت ولم کنین برم جیغ گریه کل مردم مونده بودن مارو نگاه میکردن

[QUOTE=348087480]بخدا یادم نیست بچش دو سه ساله بود دکتر برد و دارو داد گفتم ک الان ۱۲/۱۳سالشه نگران نباش یه مدت بده ...[/QUO

باش گلم خیلی ازت ممنونم.ایشالا پسر منم باهاش آروم میشه