bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 641 عنوان دیگه همه چی تموم شد خدا نخواست مردش😭😭😭 374 بازدید | 10 پست لعنت به این سقط فراموش شده لعنت 😭😭😭مردم تا تو باشیکلی دعا کردم کلی قران خوندم کلی التماس کردم😭😭😭اما خدا نخواااااااااست😭😭😭😭 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞 1403/05/09 | 22:27 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 45401 حرف کلیشه ای نمیزنم ولی امضاتون جواب خوبی میتونه باشه بچه مازندرانم ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 641 قلب قشنگش وایستاد 😭😭😭😭 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 641 چی شده عزیزم دکتر گفت دیگه تمومه باید سقط شه قلبش وایستاد رفت و منو با کلی ارزو تنها گذاشت😭😭😭 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 641 حرف کلیشه ای نمیزنم ولی امضاتون جواب خوبی میتونه باشه با همون حرفه که هنوز سرپام 😭خدا بد جور امتحانم کرد بدجور نمیدونی چی دارم میکشم نمیدونی چقدر براش زحمت کشیدم نمیدونیدارم دیوونه میشم 😭😭😭 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
جیکوجان عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 151 هرکسی یه جایی چیزهایی رو از دست میده. فقط صبره که شرایط آدمو اصلاح میکنه. من خودم دوتاشو از دست دادم ولی الان 3تا دارم
آفتاب۶۶۶ عضویت: 1402/11/23 تعداد پست: 2859 دکتر گفت دیگه تمومه باید سقط شه قلبش وایستاد رفت و منو با کلی ارزو تنها گذاشت😭😭😭 الهی عزیزدلم مجردم ولی درکت میکنم خدا بهت صبر بده ان شالله به زودی یه بچه دیگه بهت بده😥😥
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 641 هرکسی یه جایی چیزهایی رو از دست میده. فقط صبره که شرایط آدمو اصلاح میکنه. من خودم دوتاشو از دست دادم ... شمام سقط داشتید؟خدا به منم بده دوباره همین امید فقط سرپا نگهم داشته خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
bachezerang مدیر استارتر عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 641 الهی عزیزدلم مجردم ولی درکت میکنم خدا بهت صبر بده ان شالله به زودی یه بچه دیگه بهت بده😥😥 تو رو خدا دعا کن خیلی محتاجم به دعا خیلی برا دام دعا کندعا کن تا بتونم راحت سقط کنم بتونم تجربه کنم حس مادربودنو 😭 خداوندا تو بهترین هستی و بهترین ها را برایمان بخواه💞
جیکوجان عضویت: 1401/10/25 تعداد پست: 151 شمام سقط داشتید؟خدا به منم بده دوباره همین امید فقط سرپا نگهم داشته بدتر از سقطدوتا مرگ بعد از تولد