2777
2789
عنوان

ازدواج با کسی ک

79 بازدید | 8 پست

یک سالو نیم ازتون کوچکتره،قبول میکنین؟؟

ممکنه فردا ب روتون بیاره بگه تو ازم بزرگتر بودی؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

همچی بستگی به خودت و طرف مقابل داره که آیا میتونین باهم کنار بیاین یا نه و چقدر شعور رابطه رو دارین که چیزی که اول پذیرفتین  رو دو فردا دیگه بعد ازدواج تو سرهم نزنید. 

من به شخصه حاضر نیستم با کسی که حتی یروزم ازم کوچیکتره ازدواج کنم همچی برمیگرده به خودتون. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همچی بستگی به خودت و طرف مقابل داره که آیا میتونین باهم کنار بیاین یا نه و چقدر شعور رابطه رو دارین ...

درسته

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
من خودم به شخصه قبول نمیکنم داشتم چنین موردایی که پسره 2 ماه کوچیکتر بود ازم ردش کردم و با همسرم که ...

دلیلتون چیه؟

دلیلتون چیه؟

بنظرم مرد وقتی سنش کمتر باشه مردونگی و اقتدارشو در مقابلم از دست میده و حس میکنم نمیتونه برام جذابیت داشته باشه و اینطوری احتراما زودتر از بین میرن البته میگم اینا فقط نظر شخصیمه که این حس رو پیدا میکنم وگرنه خیلیا رو حتی تو نزدیکانمون دیدم که خانمه بزرگتر از شوهرشه و خداروشکر خیلیم زندگیشون خوبه. 

همچی بستگی به دیدگاه خودتون داره. 

چون دیدم که پسره کوچیکتر بوده همش به روی دختره میاورده که من ازت کوچیکترم جوونترم و....

👌👌👌🌹

بنظرم مرد وقتی سنش کمتر باشه مردونگی و اقتدارشو در مقابلم از دست میده و حس میکنم نمیتونه برام جذابیت ...

من شخصی ک ازم کوچیکتره،دوبار موقع شوخی و خنده هامون بهم گفت منم ازت یکسال کوچکترما....