2777
2789

با اجازه ی استارتر ✋🏻 ✋🏻 

بچه ها من یه پیج آنلاین شاپ در اینستاگرام باز کردم و بخاطر اینکه کارم رو ادامه بدم نیاز به حمایت شما دارم. 

بخاطر هزینه های بالای تبلیغات فعلآ امکان تبلیغ در پیج های بزرگ رو ندارم 🥹💚🌱ممنون میشم توی این اوضاع اقتصادی ازم حمایت کنید و فالوم کنید تا کسب و کارم دیده بشه.

قیمتها رو هم با حداقل سود و کاملآ منصفانه گذاشتم .

اگه دوست داشتید به پیجم سر بزنید 🙏🏻❤️✨

این آیدی پیجم هست در اینستاگرام هست . سرچ کنید 👇🏻

alinmezon 

ما روح هایی هستیم در قالب بدن که انسان بودن اصلی ترین مأموریت ما در این دنياست ❤️❤️❤️

یک سوال ازتون که کلاس یازدهمین بپرسم؟

تو این کارنامه نمره نهایی نوبت خرداد ستون اخری هست یا یکی مونده به اخر، مثلا ستون یکی مونده به اخر تو امتحان جغرافیا زده ۵ اما جلوش نوشته قبول، اخرش کدوم درسته ستون اخر و قبولی یا نمره ۵؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نبپیم

لطفا تا داری میخونی واسه کنکورم دعا کن(فرهنگیان) ایشالا شماهم ب هرچی میخواین برسین قربونتون بشم ک دعا میکنید 🥲❤قبول نشدم و غمگین ترینم🙂💔شروع دوباره😍ببینم چ میکنم. سال دیگه🥲

نمره پنج هست درسته اما با جمع نمرات سالیانه قبول شده

یعنی میتونه بره سال بالاتر و تجدیدی نیست دیگه درسته؟

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
یک سوال ازتون که کلاس یازدهمین بپرسم؟تو این کارنامه نمره نهایی نوبت خرداد ستون اخری هست یا یکی مونده ...

گفته بودن ملاک قبولی دهم یازدهم فقط نمره سالانه یا مستمر هست فکر کنم نهایی تو قبولی تاثیر نداشت

پس قبول شده

.Somewhere, I lost a piece of me🌚                 
گفته بودن ملاک قبولی دهم یازدهم فقط نمره سالانه یا مستمر هست فکر کنم نهایی تو قبولی تاثیر نداشتپس قب ...

ممنون عزیزم. لطف کردین ❤️