2777
2789
عنوان

فک کنم اخراج بشم 😭😢😭😭

92 بازدید | 2 پست

سلام  بچه ها تروخدا یکم دلداریم بدین دارم میمیرم نتایج امتحانات نهایی اومدن اصلا خوب نبودن کلا من درسم همیشه خوب بوده تا جایی که تونستم سال دهم هم مدرسه نمونه قبول بشم که ای کاش نمی‌شدم ولی از وختی وارد دبیرستان شدم افتضاح از همه جهت درسی ، روحی خیلی مشکل داشتم و دارم تا الان که سال یازدهمم اینکه کلا بچه های کلاس باهام دشمنن و... بماند اما خدا مرگم بده با این نتایجی که اومده احتمال اخراج شدنم هست یعنی الان چ خاکی برسرم بریزم نابود میشم ب معنای واقعی کلمه دشمن شاد میشم چقدر قراره از فامیل بی فرهنگمون طعنه و توهین بشنوم خانوادم کمرشون میشکنه دلم میخواد بمیرم حتی اینقدر که تو این دوسال این مدرسه و جوش و همکلاسی ها و ... بهم فشار آورده بود که پارسال خودکشی ناموفق هم داشتم بخاطرش داشتم الان که دیگه تموم مرگ بهتر از این وضعیته نمیتونم ب هیشکی بگم و درد و دل کنم باهاش لطفا یکم بهم دلدارین بدین برام دعا کنین واقعا زندگیم بعد این نابود میشه اگه دعایی یا چیزی هم هست که یکم بتونه آرومم کنه یا کمکم کنه بهم بگین ممنونم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB