2777
2789

من عاشقشم 

هیچی ازش نمیخوام فقط بودنشو میخوام فقط میخوام باهام حرف بزنه فقط میخوام ببینمش 😭😭

اون زندگی منه پدرمادر منه هست و نیست منه تموم کسمه همه کسمه 

حاضرم زندگیمو خودمو فداش کنم 

قربونش برم من😭😭😭 

بدون اون نمیتوووونم 

من تو گذشته اشتباه زیاد کردم اونم کرد 

ولی من بیشتر 😔😭

ولی الان ؟؟؟ دیگه چی می‌خواد یه دختر خوشگل که صد درصد تمام کمال مال خودشه😭 چشاش هیشکی رو نمیبینه 

هر کار براش بکنن هرچی بشه جز اون هیچ کسی رو نمیخواد 

😭😭

دارم تموم میشم دیگه 

کاش می‌شد بدون اینکه پر رو تر بشه همه اینارو بهش میگفتم ولی التماس گونه میشه 😭😭😭

میدونم یه روز بهش میرسم🥺🥺

خوشگلی همه چیز نیست

اینکه کلا در اختیار طرف باشی و براش،بمیری ازت زده میشه و نمیخوادت تحقیرت میکنه اذیتت میکنه دیگه ب چشمش نمیای

من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستن یک طرفه به هیچ جا نمی‌رسه فقط جز تحقیر شدن خودت 

هر چی دنبال کسی یا چیزی باشی بیشتر ازت فراری میشه 

خوشگلیم سلیقه ای هست شاید از نظر اون شما زیبا نباشی یا دلی هست اصلا به قیافه ربط نداره چون عادی میشه سریع مهم اخلاق روحیات هست که آدم ها رو پایبند می‌کنه 

در آخرم دختر حق انتخاب ندارن اصلا مهم نیست کی رو میخوای مهم اینه کی تو رو میخواد وپات وایمیسه اون موقع ارزش داره که تو هم برای اون طرف که برات تب کرد اقلا بمیری به اصطلاح

خواستن یک طرفه به هیچ جا نمی‌رسه فقط جز تحقیر شدن خودت هر چی دنبال کسی یا چیزی باشی بیشتر ازت فراری ...

اخه عزیزن قبلا منو دوست داشت و خودش اومده بود سراغم

زیاد خودتا کوچیک نکن هر چقدر هم دوسش داشته باشی ارزش خودتا بدون سعی کن بهش فکر نکنی

دلیل اینکه میرم سمتش اینکه قبلا اون بیشتر دوسم داشت ولی اشتباهای خودم باعث شد ازم سرد بشه 

دلیلش اینه میرم سمتش 

اخه عزیزن قبلا منو دوست داشت و خودش اومده بود سراغم

شما نوشتی دانشجوی دکتری هستی این طرز فکر وصخبت وخرد کردن خودت از شما بعیده 

من همسرم با اینکه همیشه میگه دوسم داره ولی میگه اگه از اول تو هم منو نمی‌خواستی اصلا سمتت نمی آمدم 

شاید شما ناز کردی زده شده 

در کل اگه قسمت وسهم شما بود الان کنارتون بود

دلیل اینکه میرم سمتش اینکه قبلا اون بیشتر دوسم داشت ولی اشتباهای خودم باعث شد ازم سرد بشه دلیلش اینه ...

خب بهش بگو اشتباه کردم هر آدمی هم اشتباه می کنه ببخش منا بگو من زیاد دوستت دارم بهت صادقانه میگم ببین جوابش چیه

شما نوشتی دانشجوی دکتری هستی این طرز فکر وصخبت وخرد کردن خودت از شما بعیده من همسرم با اینکه همیشه م ...

تاااا دلتون بخواد ناز کردم 😭😭 خیلیییی زیادییی 

الان دقیقا همه چی برعکس شده 

اون موقع من بی محلی کردم اون ادیت میشد میرفتم مسافرت اذیت می‌شد  حالا کاملا جابجا شده 

اون پیام میداد  زنگ میزد من  درست جواب نمیدادم 

😔😔