2777
2789
عنوان

با همسرم دعوام شد قرص خوردم

327 بازدید | 21 پست

امروز تو این وقت و ساعت منو به مرز جنون وعصبانیت رسوند که یه بسته قرص و خوردم 

شاید بگین من آدم ضعیفی ام ؛ اما نه ضعیف نیستم از قوی بودم خستم، از سکوت کردن خستم ، از صبوری بیش  از حد خستم 

پشیمون نیستم دلم نمیخواد دیگه ادامه بدم اما فقط تو دو تا آدم هستن که کمرشون میشکنه یکی بابام و دومی مامانم

مامان اگه یه روزی گوشیم بدستت رسید و تایپیکمو خوندی منو حلالم کن 

ببخشم مامانی 

دوستون دارم خیلی اذیتت کردم میدونم 

مامان من دختر خوبی برات نبودم ببخشم 

اگه اقایی و تایپیک منو میخونی خواستم بگم وقتی یه زن گریه میکنه به این منظور نیس که اونو صلاح کنه در برابر تو ! اون فقط یه آدم دلشکسته اس 

که انقدر تو رو دوست داره که به خودش اجازه میده تو بغلت گریه میکنه 

اگه یه روزی دیگه گریه نکرد دیگه براش مهم نبود بدون تو هیچ جایگاهی تو زندگی اون دختر نداری

اگه قلمم بد بود چون توان نوشتن نداشتم 

امیدوارم مشکلت حل بشه قرص چی خوردی؟؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم تجربه ای ندارم ولی اگه حالت بده سریع برو بیمارستان.اگه یه درصد اون چیزایی که میگن درست باشه و شما خدای نکرده بمیری از همین الان تااااا زمان مرگ واقعیت باید تو همین حال بمونی!!!!ببین طاقت داری؟؟؟

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

شما که هنوز عقدی چرا اینکارو میکنی؟ اگه توان ادامه دادن باهاش رو نداری الان راحت تره جداشدنچرا دیگه ...

حرف مردم نه اینکه خودم مخم باسه برام اما خانوادم چراا‌.‌

نمیدونم تجربه ای ندارم ولی اگه حالت بده سریع برو بیمارستان.اگه یه درصد اون چیزایی که میگن درست باشه ...

بهتر این نیست که بخوام تا نفس میکشم خانوادمو فراموش کنم و قیدشو بزنم

حرف مردم نه اینکه خودم مخم باسه برام اما خانوادم چراا‌.‌

راهش خودکشی نیست دختر خوب.راهش اینه بتونی مستقل بشی و بعد جدا شی اگه واقعاااا دیگه هیچ راهی براتون نمونده.الانم فقط پاشو برو دکتر تا خدای نکرده مشکلی برات پیش نیومده.

عزیزم برو بالا بیار یجوری آب زیاد بخور بعد عوق کن .اصلا بیا خونه خودم جای مادرتم خدا بزرگه به خاطر چ ...

ممنونم از محبتت اما مادرم نیست 

تنهام اونم ار فرصت استفاده کرد هر چی کخ خواست گفت 

در صورتی که پدر من جای پسرش دوسش داشت و داره

. شرمم میشه برم تو صورت بابام نگاه کنم بگم بابا با ببین با دخترت با همونی که میگفتی همه جون منه چه کردن

راهش خودکشی نیست دختر خوب.راهش اینه بتونی مستقل بشی و بعد جدا شی اگه واقعاااا دیگه هیچ راهی براتون ن ...

من یه دختر مستقل بودم به کار شغل بیمه و ... 

نیازی به کشی نداشتم که ساپورت م کنه ولی بد کرد در حقم بد

بهتر این نیست که بخوام تا نفس میکشم خانوادمو فراموش کنم و قیدشو بزنم

ببین خانواده هیچوقت بچه ش رو دور نمیندازه شاید حتی یه سالم باهات قهر باشن ولی گذشت زمان درست می‌کنه اونا هم کنار میان.تو مادر نیستی من دوتا دختر دارم خار به پاشون بره جونم درمیره.به مادر پدرت فکر کردی بعد مرگت؟؟؟؟من حتی دیروز داشتم فکر میکردم به مرگ و اینا داشتم به مرگ عزیزان فکر میکردم تو دلم میگفتم دوست ندارم من باشم پدرمادرم بمیرن ولی وقتی به احساس خودم به بچه هام فکر میکردم گفتم خدایا عمر باعزت بهشون بده ولی اونا مرگ منو نبینن.فکرم نکنی خانواده گل و بلبل داشتم یه پدر مریض روحی دارم با مادری که تو این سالها اونم از سروکله زدن با پدرم اعصابی براش نمونده...