2777
2789

بچه ها ما برای جمعه شب مهمون داریم

7 نفر هستند و همگی مسن

یکی از این مهمان های عزیز خانمی هستند دقیقا با شمایلی که از خانم جمیله شیخی در ذهن داریم  

بسیار ریز بین، نکته سنج، مبادی تمام آداب مهمان و میزبان و سخت گیر در اتیکت های رفتاری

بسیار هم برای ما عزیز و دوست داشتنی هستند و برامون مهمه که حتما بهشون خوش بگذره

نکته اصلی ما غذا هست

ایشون ابدا سخت گیری درباره نوع غذا ندارند که آی سفره رنگین باشه و ...

ولی ولی بسیار به رسپی و حتی نوع تزئین غذا دقت می کنند و با شناختی که من ازشون دارم اگر مثلا طعم هر ماده غذایی چند دسی متر از اون اصل ماجرا انحراف از معیار داشته باشه خوردن غذا براشون تقریبا غیر ممکن میشه و این کار رو خیلی برامون سخت کرده

حالا میشه در انتخاب منو و پذیرایی از این مهمون کمک کنید

ایشون هیچ محدودیت و ممنوعیت پزشکی ندارن و گیاهخوار هم نیستند. از بیرون هم نمی تونیم غذا بگیریم

بخاطر یکی دو تا از مهمون ها یکی از غذاها خوراک فیله مرغ و ماهی هست با سبزیجات بخار پز

لطفا تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید

همیشه ایده های شما کمک حالم بوده

همسرم پیشنهاد دادن بیا منقل پارتی راه بندازیم و کباب درست کنیم اما به نظرم خیلی ریسکه!!

لطفا نظرتون رو در باره این پیشنهاد هم بفرمایید

هر نکته و تجربه دیگه ای هم در خصوص مهمان هایی با این ویژگی اخلاقی دارید لطفا بفرمایید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هم یک عمه خانم دارم به لحاظ رفتاری مشابه توصیفات شما هستند 

اولویت باشه به طبخ و آماده سازی غذاهای ایرانی 

توسط فردی که مهارت کافی در  خوشمزه و لعاب دار در آوردن 

این نوع غذاها دارند با استفاده از با کیفیت ترین 

برنج و گوشت ها 

دسر و انواع سالادها و  سوخاری ها و دلمه ها و فست و فود ها هم در کنار این موارد می‌تونه رنگ و روی ویژه ای به میز 

غذا بده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
انقدر مودبانه سوال پرسیدی که روم نمیشه بگم با این ادایی ها رفت و امد نکنین

خیلی دوست داشتنی هستن

ولی واقعا ادایی

باور می کنید من طی دو سال گذشته سه مهمونی بزرگ گرفتم همه بالای 60-70 نفر

هیچکدام به اندازه این مهمونی 7 نفره برام چالشی نبوده؟!  

نمیدونم جمیله شیخی کیه اما اینطور که تعریف کردی بنظرم شوید پلو با ماهیچه و خورشت هویج تبریزی و قیمه ...

سریال عروس صحرا برای اوایل انقلاب هست. ایشون نقش یه مادر شوهر پولدار رو داشتن که با عروسشون که از خانواده ضعیفی بودن تقابلی ایجاد کرده بودن دیدنی

در سریال پدر سالار هم خاله ملوک بودن

تولدی دیگر هم مادر خانواده ( مهمان ما به این شخصیت خانم شیخی خیلی نزدیک تر هستند  )

خیلی دوست داشتنی هستنولی واقعا اداییباور می کنید من طی دو سال گذشته سه مهمونی بزرگ گرفتم همه بالای 6 ...

مایع ظرفشویی هم حتما خاکستر بخر عمه خانوم لیوانا رو بو می کنن🤣

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
سوخاریماهیچهماهیقرمه سبزیدیزی😁😁ته چین

دوستان دیگه هم ماهیچه رو پیشنهاد می دن

تا جایی که می دونم دستور های آشپزی آقای نجف دریابندری مقبول این جمع مهمان های مسن ما هستند که باید دست به دامن ایشون بشم برای جلب رضایت مهمان ها

ماهی هم بخاطر رژیم یکی دو تا از مهمان ها همراه فیله مرغ و سبزیجات بخار پز یکی از غذاها هست

دیزی برای شام براشون سنگینه

ته چین هم باید یادداشت کنم تا به جمع بندی برسیم  

یه غذای خارجی درست کن که تا حالا نخورده باشن دیگه اونا خم نمیدونن رسپیش ومزه اصلی غدا چیه که مقایسه ...

راستش پاستا هم یکی از گزینه هاست ولی به گزینه دیگه ای فکر نکردم. اگر شما گزینه ای توی ذهن داری لطفا بگو

اما فکر می کنم همه مهمان هام تجربه خارج از کشور و غذاهای خارجی رو دارن. حداقل از من بیشتر  

سریال عروس صحرا برای اوایل انقلاب هست. ایشون نقش یه مادر شوهر پولدار رو داشتن که با عروسشون که از خا ...

میخوایین بیخیال مهمونی بشید😅من استرس گرفتم😅

بنظرم جدا از شوخی هر چیزی که بهتر درست می کنید رو آماده کنید، زیادی حساس نباشید.

دیگه هرکسی در حد توان و مدل آشپزی خودش کار انجام میده.

کاربری قبلیم دیماهی😍
راستش پاستا هم یکی از گزینه هاست ولی به گزینه دیگه ای فکر نکردم. اگر شما گزینه ای توی ذهن داری لطفا ...

غذاهای مکزیکی وعربی به ذاعقه ای ما ایرانیا میخوره تنوع غذایشونم زیاده اگرم قبلا خورده باشن چون به دفعات زیاد نبوده خیلی نمیشه مقایسش کرد ولی غذا های ایرانی چون خود ادمم درست میکنه واز بچگی هم مدام خوردیم واسه همین با دست پخت مادر بزرگ ومادر و...مدام مقایسه میشه.حالا این مهمونات چرا انقدر حساسن چون من اینجور وسواس هارو تو فیلما دیدم که طرف مثلا از خانواده خیلی ثروتمند ویا سلطنتیه