2777
2789

امروز تو تاپیک گیلاس،همونکه تو پربازدیدا بود یکی خیلی زخم زبون میزد و به اسی حرفای تلخ میزد،همه رو عصبی کرده بود،بهش گفتم حرفات مثل زهر تلخه،گفتم خداکننه دلت آروم بشه که خشمتو رو بقیه خالی نکنی،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش ی ابجی دارم اگه اون نبودخونه دارنمیشدم ماشین نمیخریدم اصلاخداهمه زندگی منوب پای اون گذاشت ولی به حدی زبونش تلخه و توهین میکنه ک چشام نمیخان ببینن چکارکردهبرام بهم مبگه نمک نشناس فک کنم راست میگه  خیلی نمک نشناسم.ادماهمبشه خودشون روروبقیه خالی میکنن اون دنیاازنزدیکات میگن فراری هستی چون بیشترین اسیب هاروبه اونهازدی

راستش ی ابجی دارم اگه اون نبودخونه دارنمیشدم ماشین نمیخریدم اصلاخداهمه زندگی منوب پای اون گذاشت ولی ...

اصلا من میگم به آدم هیچی ندن هیچکار واسه آدم نکنن ولی زبونشون نیش نداشته باشه،منکه ازین کاربر نمیگذرم بخاطر اینکه گفت هیچوقت باردار نشم

فداتشم عزیزم مرسی،اما یجوری نفرینم کرد انگار دشمن واقعیشم اشکم درومد🤕

نفرین ک کنی میگن میره تااسمون هی چپ وراست میشه اگه حق باشه ب طرف اون ادم میره اگه ناحق باشه گرفتارادم خودش میشه.ترس ب دلت راه نده خدابزرگه ان شالله ک یه کوچولی خوشگل چشم ابی بهت میده

نفرین ک کنی میگن میره تااسمون هی چپ وراست میشه اگه حق باشه ب طرف اون ادم میره اگه ناحق باشه گرفتاراد ...

والا من همیشه تاجاییکه بشه سعی میکنم دل کسی رو نرنجونم،امروزم بخاطر گیلاس خیلی ناراحت شدم که حرف بدی ام نزدم،ولی واقعا دلم شکست از حرفش،،،

مرسی مهربون☺️💖چشم آبی که نمیشه ولی هرچی بشه قبوله😍🥰