2777
2789

بی دلیل نمیگه نرو که ! مگر اینکه مریض باشه 

خدایااا حافظ فرزندانم باش 🙏🏻💜 اینجا که می آیی باید بد بخت باشی تا قابل درک و احترام و باور باشی ، اینجا که هستی نباید از کسی جواب بخواهی وگرنه عقده ای میشوی ، مبادا وقت گرانبهایشان را با سوالات ساده بگیری چرا که تاپیک های مادر شوهر و خواهر شوهر و خیانت از دستشان در میرود ، اینجا فقط برای کارآگاه بازیست نه برای کمک به همدیگر! اینجا کسی چشم دیدن خوشبختی دیگری را ندارد ، اینجا هررررچه بدبخت تر باشی شاخ تر میشوی ! اینجا نی نی سایت است سرزمین عجایب!!!🚫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم تصور کنم چ رفتاری نشون میدم

ولی از همون اول حد و جایگاه همو مشخص کردیم

هیچکدوم بچه و برده اون یکی نیستیم ک انر و نهی کنیم بهم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

شوهرم کاری نداره با این چیزا

آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می کند  که تنها خودش را می‌بیند ولی از دید دیگران تنها در گوشه ای دور ایستاده و نادیده گرفته می‌شود...  تنها در گوشه ای ز آدم از خود راضی در دنیای کوچکی زندگی می‌کند که تنودش ر

بی دلیل نگفته نرم اگه دلیلش قانع کننده باشه نمیرم اگه نه راضیش می کنم برم اگه برام خیلی مهم باشه

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

رابطه برابر اگه نباشه همینه

آیا شوهری هم هست زنش بگه نرو فلان جا ؟ نره؟

یا مزدا مگه اجازه میگیرن بیرون برن؟

خانم هایی که تازه ازدواج میکنید از جنسیت خودتون رو رها بدونید

و برای خودتون جای مهریه تساوی حقوق بخواهید