2777
2789

دوستان ما برای آخر این ماه میخواستیم بلیط هواپیما بگیریم ولی پاسپورت یکیمون تا ۴ ماه اعتبار داره الان متوجه شدم زیر ۶ ماه نمیشه از کشور خارج شد. بلیط ها هم سریع پر میشن کسی میدونه چیکار باید کرد؟ الان بخوایم درخواست بدیم اگه قبول کنن تا قبل از پایان اعتبار پاسپورت رو تمدید کنن میوفته اون هفته خیلی دیر میشه. اگه تجربه ای دارید راه دیگه ای هست که سریع پاسپورت رو تمدید کرد؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله قانون جدیده قبلا میشد الان نمیشه باید بره الکی بگه کار واجب دارم اونام دوروزه بهش میدن

وای چه قانون بیخودی حالا چیکار کنیم به مشکل خوردیم الان😢تمدید پاسپورت در حالت عادیش سه روزه میاد ولی سه روز برای ما دیر میشه. اگه بگه کار فوری دارم یعنی ممکنه زودتر از سه روز بیاد؟

وای چه قانون بیخودی حالا چیکار کنیم به مشکل خوردیم الان😢تمدید پاسپورت در حالت عادیش سه روزه میاد ول ...

اره خیلی مزخرفه جدیدا اینجوری شده 

اره باید بره دروغ بگه 🥴😹مثلا بگه فامیل مون فوت شده یا بیمارستانه واجبه برم 

یه مثلا بگه بارم اونجا گیر کرده مشکل کاری دارم 

خلاصه باید یه دروغ خوب سرهم کنید 😸😈 

دوسه روزه میدند عزیزم 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
خب تمدید پاسپورت همینجوریشم سه روزه میاد ولی برای ما خیلی دیره، کاش می‌شد همون روز بدن

اهااا یعنی سه روزم واستون دیره 

یه روزه درصورتی میدن که داخل سفارت ایران تمدید کنی و به یورو پول بدی که فک نمیکنم اینجا امکان پذیر باشه

ولی فک کنم بشه با همین پاسپورت قدیمیع بلیط خرید 

بعد که پاس جدید اومد اصلاحش کرد شماره پاسپورت رو

چون برا منم همین اتفاق افتاده بود من مشتری یه آژانس هستم و مامان بابام زنگ زده بودن برا بلیط اونام از قبل شماره پاسپورتم داشتن برام بلیط گرفته بودن درصورتی اون پاسم منقضی شده بود خیلی استرس گرفتم ولی گفتن مشکلی نیست شماره پاسپورت جدید رو دادم اصلاحش کردن شاید واسه شمام بشه 

چه ایرلاینی هستید؟

قانون شش ماهه ی پاسپورت کلی ساله که بوده.من واسه تمدید رفتم یک روزه اومد دم خونمون🤷🏻‍♀️ واسه خواهرم دو روزه.اگه جایی میخوای بری که ویزا نمیخواد میتونی تور لحظه اخری بگیری.آژانسا همیشه سهمیه دارن توی پروازا

کار خوبه خدا درست کنه💫
قانون شش ماهه ی پاسپورت کلی ساله که بوده.من واسه تمدید رفتم یک روزه اومد دم خونمون🤷🏻‍♀️ واسه خواهر ...

من از این قانون ۶ ماهه خبر نداشتم اصلا، خوش به حالت یه روزه اومد ما هرکدوم تمدید کردیم سه روز طول کشیده که برای ما خیلی دیره، کلا شماره پاسپورت تایید نمیشه بخاطر این مسئله

اهااا یعنی سه روزم واستون دیره یه روزه درصورتی میدن که داخل سفارت ایران تمدید کنی و به یورو پول بدی ...

ما این کارو کردیم کسی که برامون بلیط میگیره خودش مال آژانس بود اصلا ولی شماره پاسپورت اصلا تایید نمی‌شد. خیلی اعصابم خورد شد😓ایرلاین رو نمیدونم والا چون سپردیم به کسی انجام بده.

من از این قانون ۶ ماهه خبر نداشتم اصلا، خوش به حالت یه روزه اومد ما هرکدوم تمدید کردیم سه روز طول کش ...

اگه تهرانی برو اداره گذرنامه راه میندازن سریع.هرکاری رو حضوری پیگیری کنی نتیجه میده.نگران نباش حل میشه ایشالا🙏🏻

کار خوبه خدا درست کنه💫

خواهر من ۳۱ ماه پیش اعتبار پاسش تموم میشد . سی‌ام رفتیم پلیس + ۱۰ . گفتن باید فردا بیای چون هنوز یک روز از اعتبار پاست مونده و سیستم قبول نمیکنه یک روز رو نادیده بگیره !! 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خواهر من ۳۱ ماه پیش اعتبار پاسش تموم میشد . سی‌ام رفتیم پلیس + ۱۰ . گفتن باید فردا بیای چون هنوز یک ...

وا یعنی چی! پس ما الان چیکار کنم منم همش میترسم قبول نکنن ۶ ماه مونده تمدید کنن. بریم اداره گذرنامه انجام میدن؟

وا یعنی چی! پس ما الان چیکار کنم منم همش میترسم قبول نکنن ۶ ماه مونده تمدید کنن. بریم اداره گذرنامه ...

والا واسه خواهرمو تمدید نکرد بخاطر ۱ روز ! میخوای اول برو پلیس + ۱۰ . اگر نتیجه نگرفتی برو اداره گذرنامه . فردا ۷ و نیم صبح برو ، خییییلی شلوغه ، ممکنه کارِت حل نشه بیفته واسه روز بعد 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤