2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دو سه هفته دیگه فک کنم کلا سایت جمع میشه

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

انقدر تبلیغ گذاشتن و بیخود بقیه رو تعلیق کردن که همه از سایت رفتن من خودم قبلا خیلی تو سایت میومدم الان شاید در هفته یکی دو ساعت بیشتر نیام

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!
الان فهمیدم تو تاپیک قبلیم یه سری کامنتا پنهان شده بودند!!! برای من اینستاگرام هم غیر عادی شده. برای ...

ها؟اییی ک گفتی یعنی چه؟

جمله اولت؟

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

الان مونا میاد سروقتت😂

خب بیاد ی سایتو نمیتونن درس کنن،هی فرت و فرت تعلیقم میکنن

الان فهمیدم تو تاپیک قبلیم یه سری کامنتا پنهان شده بودند!!! برای من اینستاگرام هم غیر عادی شده. برای ...

حتی دیوارم عحیب شده کلا نت صعیفه  .....خوشبخت ترین ملت جهانیم 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید