2777
2789

الان دوهفتس میگم حالم خوب نیس باردارم شکم درد دارم استفراغ دارم نمیتونم زیاد کار کنم 

میگه همکارم میخواد از تهران بیاد اونم چی زنش با دوتا بچه با خواهرش با دوتا بچه دیگه 

وقتی میگفتم من خودم از تهران فرار کردم که این یه ماه  راحت باشم 

الان واس من مهمون میاره بعد وقتی میگم میگه کاری نداشته باش من همه کاراتو میکنم 

الان از صبح خونه رو میسابم خسته شدم به خدا اینم کمکش به منه

میگم نمیتونم زیاد ماشین بشینم میگه صندلی رو بخوابون تو بخواب مگه میشه لامصب 

گفتم بگو عید بیان نگف اصلا منو درک نمیکنه 

خلاصه ازدواج کردین نگا کنین کثافت درک داشته باشه که یه خانم باردار نمیتونه مهمون داری کنه 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نتیجه :ازدواج نکنید

این بهتره بخدا بشینید خونه پدرتون بخورید بیاشامید ولی اسراف نکنید

الان کلی کار دارم یخچال مونده 

لباسا باید شستشه خونه گردگیری شه 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
سلیطه باش یا خودت زنگ بزن زن همکارش بگو عید بیاید کردا دلشون به کسی‌نکیسوزه حودت از حق خودت دفاع کن

بابا خودش دعوت کرده من میدونم این اخلاقشو 

الانم شب بیاد همه کارا رو رو سرش ميندازم که بفهمه منم آدمم 

کمرم وقتی میگیره حس میکنم پریود میشم الان بچه میوفته 

چرا به بچه حرص میدی عزیزم، بگو استراحت مطلقم خودشون بپزن بردارن، کسی که بچه داره خودش میدونه حال آدم حامله رو، شوهرم گفته کاری نداشته باش، الان هورمونات بهم ریخته اس زیاد حرص و جوش نخور بخاطر بچه

شوهر منم میخواست دعوت کنه. همکارش و خانواده اش و داداش هاش. روی ده دوازده نفر بودن. گفتم من که نمیتونم خودت میری غذا میخری میاری

بعد پرسید چند روز میخواین بمونین گفتن هی شش هفت روز. خووووب بگردیم شمال رو. دیگه شوهرم دید به صرفه نیست این همه شام و ناهار بخره عذر منو آورد و گفت نیان

شوهر منم میخواست دعوت کنه. همکارش و خانواده اش و داداش هاش. روی ده دوازده نفر بودن. گفتم من که نمیتو ...

این حالیش نیس دوروز گفتن میمونیم میگه از بیرون غذا میگیرم یا میدم خودشون درس کنن 

کدوم مهمون غذا درس میکنه

این بهتره بخدا بشینید خونه پدرتون بخورید بیاشامید ولی اسراف نکنیدالان کلی کار دارم یخچال مونده لباسا ...

من ک متاهلم برا مجردا ایشالا 

پیشنهادم اینه یه نیرو کمکی بگیری 

شرکتا خدماتی هستن تو دیوار شهرت سرچ کن 

مشهد ساعتی ۵۰ تومن زیاد گرفتم 

و اینکه مهمونات اومدن جلو خانوما طوری ک مردا متوجه نشن کمرتو بگیر بگو درد دارم یا مییرن گم میشن یا خودشون کمکت میکنن 

متاهلی همینه زندگی هیچکس گل و بلبل نیست باید خودمون نجات دهنده خودمون باشیم با سیاست .

اصافه کاری ممنوع

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
خب کار نکن برا چی داری میسابی برا کی؟! الانم برو خودتو بنداز زیر سرم میتونی کمکی بیاری غذاهم از بیرو ...

هر روز زیر سرم هستم من حتی بمیرم هم میگه بیاین 

ولی بهش گفتم هفته بعد برم سونو بگه بچه چیزیش شده یا برام اتفاقی بیافته طلاقش میدم

من ک متاهلم برا مجردا ایشالا پیشنهادم اینه یه نیرو کمکی بگیری شرکتا خدماتی هستن تو دیوار شهرت سرچ کن ...

اره الان فقط یخچال رو تمیز میکنم که به گند نکشه 

شبم میاد کلا کارارو ميندازم گردنش 

حالا انگار میخواد منو خام کنه میگه عصری میام بریم بازار هر چی خواستی بخر 

این حالیش نیس دوروز گفتن میمونیم میگه از بیرون غذا میگیرم یا میدم خودشون درس کنن کدوم مهمون غذا درس ...

اصن برای شما بد میشه. زشت میشه. نباید بدون هماهنگی باهات کار کنه. تازه میره غذا میگیره بعد تمیزکاری و پذیرایی رو دیگه کار نمیدونه. تهش به شما فشار میاد. منصرفش کن ی جوری