2777
2789
عنوان

دعا و سنگینی

128 بازدید | 11 پست

سلام خانوما خواهرانه کمک میخوام امروز با دوستم رفتیم پیش یه اقای که بهش سید میگفتن راست و دروغش رو نمی دونم خیلی هم شلوق بود نوبت ما که رسید برای خودم و برادرم پرسیدم که گفت خودت از ۸ تا ۱۲ سالگی سنگینی یه زن حامله افتاده روت برادرتم ۸ تا۱۵ سالگی مرده دیده سنگینی اونه که کارهاتون درست نمیشه 

برادرم ۲۸ سالشه ار خواستگاری که میره سر نمیگیره با اینکه عیب و ایرادی نداره بعد گفت سه شب دعا برای خودت و برادرت میخونم بعد بیا براتون دعا مینویسم پشتون باشه 

الان دو دلم برم بازم یانه 

این چیزا حقیقت داره پیش اومده یا نه 

تروخدا بگید خیلی دودل شدم و نگرانم 😔😔😔

کوردم😍 کاربری دست دونفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لایکم کن بهش احتیاج دارم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

دعا گشتی راسه و چوو خوم دیمه قشنگ .

ولی باید ولای آیم کار بلد دعا بکید 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

دعا گشتی راسه و چوو خوم دیمه قشنگ .ولی باید ولای آیم کار بلد دعا بکید

خب سخته الان من میترسم دعا بنویسه برعکس در بیاد 

خدا خودش میدونه نه طلسم نه چیزی فقط گفت سنگینی دارین دعا باید بنویسم

کوردم😍 کاربری دست دونفره 

نشنیدم تا حالا مجرد از زن حامله سنگینی بگیره !نمیخواد بری همچین جاهایی دعا اونو که برای شما سنگینی میاره  سرچ کنی گوگل زیاد در این مورد نوشتن سنگینی اگه داری چکار باید بکنی .چون داره دروغ میگه

خب سخته الان من میترسم دعا بنویسه برعکس در بیاد خدا خودش میدونه نه طلسم نه چیزی فقط گفت سنگینی دارین ...

کرمانشاهی؟