2777
2789
عنوان

آگهی دیوار 🙄

948 بازدید | 12 پست

سلام خانوما 

جدیدا آگهی دیوار پولی شده اکثرا یا حد خیلی کمی داره و اینکه قانونی که گذاشتن مثل اینکه تا 365 روز سال نمیتونی دیگه آگهی بزاری ؟؟

درسته ؟؟؟

اطلاعی دارین؟

میشه لطفا برای حاجت دلم یه صلوات بفرستین  

ن ماهی س تا فقد 

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی مسخرست پولی شده بعدقسمت خدماتش خیلی گرونه پولش مگه ماروگنج نشستیم این همه پول بدیم بعدش مشتری ه ...

اره دقیقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

منم مشکلم همینه 

ببین 5 یا 6 ماه پیش من میخواستم خونه بزارم میگفت فقط ماهی یه بار میتونی با هر سیم کارت یا کدملی!!!

بعد الان از 1 مرداد شده 365 روز سال 😏خب این خیلی مسخرس 

مگه من مشاور املاکم یا بساز بفروشم 

یه خونه میخوام بفروشم تازه با این شرایط کسادی بازار آیا بره یا نه

خدایی نامردیه

قسمت خدماتش خیلی گرونه چرا؟

همون دیگه 

همون 5 یا 6 ماه پیش که من میرفتم میگفت 35 الان شده 65 

تازه بستگی به آگهیت داره یا تهران یا شهر مختلفش 

مثلا 90یا ...هم داره 

حتی املاکی هاهم ارزون ترازقسمت خدماتش هست زهرشون بشه حروم لقمه ها☹️

اره خدایی 

مشتریشو جمع کرده حالا همه رو پولی کرده کوفتشون بشه

اره دقیقا !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!منم مشکلم همینه ببین 5 یا 6 ماه پیش من میخواستم خونه بزارم میگفت فقط م ...

دقیقاماله خدماتش زده70تومن نردبان بشه55فوری35چه خبره تازه کسیم پیدانمیشه 

هرسیمکارتم برداشتن دیگه ازروی کدملی هم سیمکارتاروتشخیص میدن ماله یه نفره قبول نمیکنن دیگه

دقیقاماله خدماتش زده70تومن نردبان بشه55فوری35چه خبره تازه کسیم پیدانمیشه هرسیمکارتم برداشتن دیگه ازر ...

اره دقیقااااااا

یعنی تکون بخوری باید پول بدی 

فکر کن برای یه خونه چقد باید هزینه کنی 

تازه حتما باید نردبان شه 

بخاطر اینکه آگهیت میره پایین اصلانم فقط املاکی ها زنگ میزنن و فایل میکنن 

خدایی پول زوره 

اره قبلا سیم کارتی بود الان کد ملی 

خوب بلدن مردمو اذیت کنن 

اره دقیقااااااایعنی تکون بخوری باید پول بدی فکر کن برای یه خونه چقد باید هزینه کنی تازه حتما باید نر ...

به خدااززندگی ناامیدشدم بس که همه چی پولیه مگه چقدردرمادداریم کم مونده بگن واسه دستشویی کردنتم پول بده کلابریم بمیریم؟