2777
2789

بعد میدونید چیه دوتا مادربزرگ هام و خانواده پدریم اصلا باهم رفت و آمد ندارن یعنی قطع رابطه هستن 

خانواده منم با خانواده پدریم قطع رابطه هستن 

حالا عمم شنیده که پدربزرگمو(بابایِ مامانمو) عمل کردن میخواد با مادربزرگ پدریم بیاد دیدن پدربزرگ مادریم  چه واکنشی داشته باشم به نظرتون؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره تو دخالتی نداشته باشی هرچی باشه از گوشت و خون اونایی حتی اگه مادرت ایناهم رفتار خوبی نداشته با ...

میدونی مادربزرگ پدریم تهمت ناجوری به داداشم زد باعث شد هیچکس از خانواده ما باهاشون رفت و آمد نداشته باشیم

چندسالی هست که خانواده مادریم قطع رابطه کردن

میدونی مادربزرگ پدریم تهمت ناجوری به داداشم زد باعث شد هیچکس از خانواده ما باهاشون رفت و آمد نداشته ...

تو درست رفتار کن جوری که اصلا حرفای اونا رو تا حالا نشنیدی یا اگه شنیدی اصلا برات مهم نباشه

سرسنگین باشید ولی احترام مهمون بودنشون نگه دارید واقعا برادرا چطور میتونن با خواهر و مادرشون قطع ارت ...

پدزم رفت و آمد داره ولی من و داداشام و مامانم نه پدرم خودش گفت قطع رابطه کنید  چون مادرش تهمت بزرگی به داداشم زد با اینکه داداشم اون کارو انجام نداده بود هیچ جوره هم کوتاه نیومدن از حرفش