2777
2789

تو هفته ی ۵ ام 

فقط از بوی غذا ها بدم میاد و کمی معده درد دارم 

چیز خاصی هوس نمیکنم نه شوری نه شیرینی 

حالت تهوع صبحگاهی هم خداروشکر تا الان ندارم 

اگه پسر بود اسمشو محمد میزارم 

اگه دختر بود هم که تاج سرمه 

ولی هیچ تو خیالم نیست دختر باشه همه اش میگم پسره 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه خواهد کرد🥰🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ٥ هفته و ٣ روزمه.. هيچ علائمي ندارم جز درد كمر .. و شديدا دلم ترشي ميخواد..

حآلت تهوع نداری؟

سونو تشکیل قلب دادی؟

منم فکر میکردم پسر باشه دو سه بار خواب دختر دیدم الان دخترم داره میاد به شکرانه خدا.به علائم توجه نکن اصلا ربطی نداره همه ب من میگفتن علائمت به پسرا ری میخوره اما همش الکی بود گلم.

نه حالت تهوع هم ندارم.. سونوي تشكيل قلب كه خيلي زوده.. ١٠ روز ديگه بايد برم.. ولي سونوي واژينال دادم ...

میکم چرا دکتر برا من سونوی واژینال ننوشت!

منم ۱۴ام باید برم برا تشکیل قلب

منم فکر میکردم پسر باشه دو سه بار خواب دختر دیدم الان دخترم داره میاد به شکرانه خدا.به علائم توجه نک ...

قدمش خیر باشه😍

برا منم مهم نیست 

میکم چرا دکتر برا من سونوی واژینال ننوشت!منم ۱۴ام باید برم برا تشکیل قلب

براي منم دكتر ننوشت ولي چون يه مقدار درد پريود داشتم گفت برو كه خيالت راحت بشع خارج رحمي نيست.. وگرنه وقتي دوبار بتا بدي و اوكي باشه نيازي نيست..

شماهم استرس تشكيل قلبش رو دارين؟ يا من فقط اينجوريم🥺

عزمزم من ۳ماه پریود نشدم 

همه اش ازمایشم منفی میشد بعد از چند دفعه آزمایش یهو مثبت شد 

ولی دکتر بهم گفت ۳ماه ات نیست و یک ماهته 

بخاطر همین یکم استرس دارم

براي منم دكتر ننوشت ولي چون يه مقدار درد پريود داشتم گفت برو كه خيالت راحت بشع خارج رحمي نيست.. وگرن ...

خداروشکر که خارج رحمی نبود 

عزمزم من ۳ماه پریود نشدم همه اش ازمایشم منفی میشد بعد از چند دفعه آزمایش یهو مثبت شد ولی دکتر بهم گف ...

انشاءالله نطفت سالم باشه و سالمم بغلش بگيري..

خودم خيلي استرس اين تشكيل قلب رو دارم.. همش نگرانم براش.. انشاءالله دوتامون صداي قلب قشنگشون رو بشنويم