2777
2789
عنوان

لنفاوی کودک

112 بازدید | 4 پست

این تاپیک رو چندبار میزنم تا تجربه های بیشتری ببینم 

پسرم چندساله یه برامدگی تو گردنش داره  که من پیش انواع و اقسام دکترها بردم 

دکتر خون دکتر عفونی دکتر غدد دکتر آلرژی سونوگرافی آزمایش 

هربارم بهم گفتن چیزی نیست  لنفاوی هاشه 

اما من فقط نگرانم

چند شب پیش دوتا برامدگی کوچیک دیگه تو پشت سرش پایین موهاش حس کردم 

البته پسرم سابقه آلرژی داره و دائمممممم کهیر میزنه همین الانم کهیر زده 

با وجود اینکه دکترا گفتن نگران نباش اما من هرشب با کلی فکر و خیال میخوابم

حس خودکشی بهم دست میده اخه این ها چیه؟ خواهش میکنم بگید اونای که تجربه داشتن 

بهم بگن 

فکر و خیال نفسمو بریده تا میام به حرف دکترا گوش بدم بازم اینترنت چیزای میبنم که میترسم 

چیزی نیست منم بچه بودم داشتم مامانم چند جا دکترم برد می گفتن باید عمل بشه ولی یکی دکتر خیلی خوب  بود گفت عمل نمیخواد خودش خوب میشه الانم که بزرگ شدم خوب شدم فقط سرما میخورم دوباره تو گردنم برآمده میشه. دست بهش نزن 

سلام خانوم اگ پیاممو میخونید جواب بدید..به والله تا صبح اشک ریختم امروز رو..پسرمن تازه ۶ سالسش شده ..یه سرماخوردگی شدید گرفت دو هفته میشه آب گلوش رو نمیتونست قورت بده الانم سرفه میکنه بردم دکتر سونو نوشت دو طرف گردن غدد لنفاوی ورم کرده‌.سه تا دکتر بردم همشون یچیز میگن ک اگ تا دو هفته خوب نشه باید بره دکتر خون.هیچکدوم نمیگن چیزی نیست ‌.شما دکتر خون بردید چه آزمایشی نوشت؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوم اگ پیاممو میخونید جواب بدید..به والله تا صبح اشک ریختم امروز رو..پسرمن تازه ۶ سالسش شده . ...

عزیزم درکت میکنم منم مثل شما همش نگران بودم و هستم با وجود اینکه چندین دکتر بردم و گفتن تو کودکان این مسئله طبیعیه اما بازم نگرانم

دکتر خون هم بردم اونم گفت شاید سالها طول بکشه کوچیک بشه 

اگر علائم بد نداره مثل تب بی دلیل کاهش وزن بی دلیل پس دیگه نگران نباش 

الان چند وقته داره؟

عزیزم درکت میکنم منم مثل شما همش نگران بودم و هستم با وجود اینکه چندین دکتر بردم و گفتن تو کودکان ای ...

تقریبا یکماهه..نه دو روز اول تب داشت ..فقط سرفه های بچم خوب نمیشه ..دکترا بمن میگن طی یکماه باید بره.هیچ فرقی نکرده اندازش. ان شاءالله خدا هردو رو شفا بده