2777
2789

گرمه،کشک بادمجان داریم،باید برم پارک ولی خوابم میاد مث سگ،از باشگاه برگشتم،عذاب وجدان دارم ک تو گوشیم

درخواست ندید،لایک نکنید،اگ مخالف بودید ریپ نزنید،ممنون،برای آرامش و بخشیدن خودم دعام کنید؛دارم آدم میشم:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هوا کرمه ولی قابل تحمل...غذاهم فعلا هیچی از صبحه باز داغونم بی حوصلم.... کاش منم جزو اون دسته از ادمای خوش و سرحال بودم

اللهم عجل لولیک الفرج ❤️خدایا هر بنده ای که امید داره بهت نا امیدش نذار ...

من پریودم  .خونریزیم زیاد  نهار ندارم امدم اتاق روتخت دراز کشیدم بچه هام توحال دارن تلویزیون میبینن .تازه زنگ زدن خواهررمم دعوت کردن منم میخوام سوسیس بندری درست کنم

سرکارم، ناهار زرشک پلو با مرغ بود خوردم ،الانم اومدم استراحت بعد نهار،چون تعطیلاته نابستونیه خلوته

🔺من مرد هستم🔻       حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

زرشک پلو با مرغ داریم🤤

هوای شهرمون هم وقتی میری بیرون پخته میشی از گرما😊😂

بعدازظهرهم زندایی و خالم میان خونمون😁

عشق‌خوب‌است‌اگریارخدایی‌باشد:)✨                                   👩‍❤️‍👨💍

ساندویچ مرغ 

گرمممم 

میخوام با خواهرم برم یکم وسیله‌ برا نی نیم بگیرم 

من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریه‌ی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍

نمیدونم 

جهنمه 

هیچی فیلم ببینم 

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤
غذا فعلا نداریمهوا بی نظیره آفتابی و نه گرمه نه سرده دوس دارم برم یه پارکی جایی بشینم اینقد که هوا خ ...

کجایی مگه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....