2777
2789

بچه ها خیلی قلبم داره تند تند میزنه به شوهرم شک کردم ،چهار ماهه شرایط شغلی همسرم تغییر کرده صب ساعت ۱۰ میره شب ساعت ۷:۳۰ ، ۹:۳۰ بعضا دیرتر هم میاد و رفتارشم عوض شده ی بار اومد خونه بوی عطر زنونه میداد گفتم چرا این بو رو میدی گف برای یکی از همکارام بود افتاده بود تو ماشین سر پروژه که بودیم بعد بردم بهش بدم گفت بمونه برا خودتون خیلی تو دلم ناراحت شدم گفتم تو چرا گرفتی میدادی به خودش گف دیگه ته ادکلن بود داشت تموم میشد منم انداختم موند تو ماشین رفتم چک کردم راست میگفت تو ماشین بود خودشم ته ادکلن بود منم برداشتم خودم یواشکی انداختم دور

الان امروز پیرهنشو برداشتم باز همون بو رو میداد نمیدونم از قبل مونده روش یا جدیده ولی خیلی غلیظ بود بوش واقعا اعصابم بهم ریخت میخوام یجوری تعقیب کنم شوهرمو سر از کارش دربیارم نمیدونم چیکار کنم کمکم کنین 😔😔

اگه ب فهمی بعد چیکار میکنی

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه ب فهمی بعد چیکار میکنی

خب قطعا طلاق میگیرم هرچند عاشقشم ولی اول من به خودم تعهد و احترام و عشق دارم بعد به بقیه من آدمی نیستم بشینم بهم بی ارزشی و بی توجهی و خیانت بشه میرم سراغ زندگی خودم 

نمیدونم چرا ما زنا اینقد سخت میگیریم. حالا به یکی دیگه هم تو رابطه بود چی میشه مگه؟ این همه زن خوشگل ...

برو باهاشون هم بخواب. چرا آدم باید به یکی بده؟

جندگی رو مد نکن خب؟

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
نمیدونم چرا ما زنا اینقد سخت میگیریم. حالا به یکی دیگه هم تو رابطه بود چی میشه مگه؟ این همه زن خوشگل ...

😐😐🙄🙄

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

این چه حرفیه؟ پس اگر قرار بود با چند نفر باشید چرا ازدواج کردید و متعهد شدید؟ 

اینکار کم از هرزگی‌ نداره البته با افکار مدرن و هرزگی مدرن 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
برو باهاشون هم بخواب. چرا آدم باید به یکی بده؟جندگی رو مد نکن خب؟

ببین پوشش ما زنا به خودمون مربوطه، با هرکسی هم بخوایم معاشرت کنیم به کسی مربوط نیس، پس چرا به مرد که میرسه مثل برده و اسیر باید فقط به زنش محدود باشه؟ واقعا معنی خیانت رو تو تاپیکای اینجا نمیفهمم. حسادت و بخیلی تا چه حد

ببین پوشش ما زنا به خودمون مربوطه، با هرکسی هم بخوایم معاشرت کنیم به کسی مربوط نیس، پس چرا به مرد که ...

پوشش ما زنا از کی تا حالا به خودمون مربوط بوده؟

مطمئنی تو ایران زندگی میکنی شما؟

واقعا هم ۸۰ درصد زنا اختیار شون دست خودشون نیست.معلومه که مرد هم نباید هر غلطی خواست کنه

بعدشم ازدواج یعنی تعهد.آدمی که متاهله خودشو تو موقعیت هایی که ممکنه منجر به خیانت بشه قرار نمیده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
این چه حرفیه؟ پس اگر قرار بود با چند نفر باشید چرا ازدواج کردید و متعهد شدید؟ اینکار کم از هرزگی‌ ند ...

ازدواج کردیم ولی تا تعریف از تعهد چی باشه. این جنبش زنان که الان تو کشور جون گرفته ما زنا رو ازاد کرده، حجاب و تعهد به یک نفر و خونه داری و کهنه شوری رو داره منسوخ میکنه الان همه خداروشکر دنبال تحصیل و استقلال و فعالیت تو جامعه اند. پس بذارین برای ازادی بیشترمون مردها هم ازادی بیشتری داشته باشن