2777
2789
عنوان

شاغل بودن خانوم

75 بازدید | 9 پست

خانوما بنظر شما تو‌ این دوره زمونه که بیشتر خانوما شاغل هستن اگه یه خانوم تحصیل‌کرده خونه دار باشه زشته ؟من تحصیل‌کرده هستم ولی خونه دارم حس میکنم اگه بیرون کار کنم به خودمو کارای خونه ‌و بچه نمیرسم ،بعد از طرفی الان همه خانوما دنبال اینن شاغل باشن حس میکنم من اشتباه فکر میکنم

شاغل بودن ی انتخابه قرار نیست همه شاغل باشن هیچ چیز بد وعجیبی هم نیست

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاغل بودن خیلی دستاورد مهمیه به نظر من. چون زندگی خیلی غیر قابل پیش بینی هست، اینکه کسی دستش تو جیب خودش باشه خیلی از کسی که فقط متکی به مال کسی دیگه هست جلوتره. 

از طرفی بنظر من یه زن نیومده تو این دنیا فقط مادر و همسر باشه. یعنی قرار نیست خودتو فدای این دوتا وظیفه کنی و از پیشرفت خودت تو زمینه های دیگه عقب بمونی

من اینجور وقتا ک ذهنم درگیر این موضوع میشه میگم اگه این تصمیمو بگیرم ۶۰ سالم بشه به گذشتم برگردم ایا راضیم یا نه.‌متناسب جوابش تصمیم میگیرم

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

نه اصلا من تجربه شاغل بودن .خانه دار بودن و هر. دو رو با هم دارم . واسه خانمی که بچه داره تو وقتی که بچه ها کوچیکن بهترین کار همینه که فقط به بزرگ کردن درست بچه ها توجه کنی بعد که بزرگ تر شدن و وقت آزادت بیشتر شد خواستی برو سر کار . ولی کلا هم خونه داری و هم شاغل بودن به شدت خانم رو فرسوده میکنه . من الان تا وقتی خونه هستم مشغول خونه داریم وقتی سرکارم مشغول کار بیرون دوباره میام خونه مشغول خونه داری . واقعا خسته کننده. ولی همسرم میره سر کار میاد خونه استراحت میکنه . خانم نمیتونه

شاغل بودن ی انتخابه قرار نیست همه شاغل باشن هیچ چیز بد وعجیبی هم نیست

نمیدونم حس خوبی به‌خودم ندارم یه حسی مثل ناکافی بودن ،وقتی میرم مهد پسرم میبینم نود درصد مامانا با لباس فرم میان دنبال بچه هاشون حس میکنم از جامعه عقب موندم