حتی چدن هاش آخه مستاجر قبلیه مثل اینکه اصلا رابطه خوبی با تمیز کاری نداشته
من چدنی ها رو انداختم تو ی قابلمه بزرگ روحی رو پیکنیک گذاشتم ابم ریختم جوش اومد.. بعد بردم تو حموم وایتکس و صابون رنده شده و مایع و پودر لباسشویی زدم با سیم ساییدم خیلی بهتر شدن 😂😂😂
البته از من تمیزم بودن از اول... ولی ی جند تا لکه کوچولو روشون بود
بزارشون تو یه پلاستیک بزرگ لوله بازکنصاف بریز گره برن
یه ربع نیم ساعت بعد بعد اب خالی بگیر
اصلا نمیخواد بسابی
چربیا رو بطور معجزه اساسس حل می کنه
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست به هوای سر کویش پرو بالی بزنم ❤ ❤ الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدمهایی که معلم من بودهاند.❤تو را شکر بابت درسهایی که زندگی به من ارزانی داشتهاند.❤تو را شکر برای عشقی که میگیرم، میبخشم و میپراکنم. ❤ ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم "ر" جا افتاده)😮
فکر ریه هاتون هم میکنید یا برق زدن خونه مهم تر ازسلامیتونه؟؟؟
اتفاقا اصلا بو نداره
بعدشم تو بالکن این کارو انجام میدم