2777
2789
عنوان

این تایپک فقط مختص سوالات پوستی

1555 بازدید | 90 پست

سوالی دارین بپرسین تا بهتون بگم چه محصولی استفاده کنید

نه قراره تبلیغی بشه

فقط میخام  از اطلاعتم استفاده ای بشه

اگ واقعا میخای به پوستت برسی سوالت بپرس

وگرنه محصولی بخری و دیگه ادامه ندی هیچ فایده ای نداره

جدا از محصولات پوستی

شما باید خواب کافی

تغذیه مناسب ینی قند مصنوعی و چربی به حداقل برسونی

از استرس هم دوری کنی

و همچنین از نور مستقیم آفتاب

اگه سوالی دارید بفرمایید

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست عزیز ممکنه لطفا برای منافذ باز پوستی روی بینی و گونه ها راهنمایی بفرمایید؟

اول از همه روتین پوستی استفاده میکنی که شامل فیس واش و آبرسان و مرطوب کننده و ضدافتاب و درکنار اینا تونر هم باید استفاده کنی کرم مرطوب کننده هم زعفران باشه خیلی بهتره

دوست عزیز ممکنه لطفا برای منافذ باز پوستی روی بینی و گونه ها راهنمایی بفرمایید؟

سلام

عزیزم شما اول بگید چقد میتونید هزینه کنید

بعد نوع پوستتون بگید 

و اینکه پوستتون آبرسان استفاده میکنید یا ن

یا اباصالح المهدی💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚 خدایا به حق اقاجانم امام زمان(عج) و اقام امام حسین عاقبتم رو خیر کن 🙏🏻خداجونم تورو به فاطمه زهرات بهم فرصت بده تا واست بندگی کنم                                          آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا(صبورم🩷) که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                

سلامعزیزم شما اول بگید چقد میتونید هزینه کنیدبعد نوع پوستتون بگید و اینکه پوستتون آبرسان استفاده میک ...

سلام دوست عزیز

هزینه متوسط اوکیم

نوع پوست خشک

آبرسان یک مدتی استفاده می کردم پوستم سوزش داشت الان از تونر و مرطوب کننده و ضد آفتاب استفاده می کنم

البته اینم بگم که صورتم کک و مک هم داره اگر روشن کننده یا ضد لک هم معرفی کنید ممنونم ازتون

واسه کف میری کوکتل میگیری

بعد یه سنباده پا هم میگیری

هفته ای یک یا دوبار

یه لگن تا ساق پات آب ولرم میریزی داخلش

بعد کوکتل میندازی توی آب

۲۰دقیقه میزاری پاهات بمونه توی اون آب

بعدش مخلوط شکر.. کمی شامپو بدن پاهات پاهاش اسکراب میکنی

بعد اون پاهات ک خشک کردی البته کمی نم دار باشه

میگیری سنباده میکشی کف پاهات

بعد کرم پا میزنی و نایلون و جوراب پات کن

این کارا رو شب انجام بده 

سعی کن همیشه تو خونه جوراب پات باشه

هر شب هم پاهات بشور و کرم یا وازلین بزن پاهات

برای درمان پوست مرغی راهی داری عزیزم؟ بازوهام افتضاحه

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

سلام دوست عزیزهزینه متوسط اوکیمنوع پوست خشکآبرسان یک مدتی استفاده می کردم پوستم سوزش داشت الان از تو ...

شما مشخصه پوستتون دهیدراته هستش

روتین منافذ یه روتین اکتیو هستش 

و پوست باید قوی باشه

شما فعلا به مدت دوماه آبرسان سیمپل مدل ریچ برای پوست شما

شوینده مورینگا مناسب پوست خشک

تونر لافارر مناسب نوع پوست

و یه ترمیم کننده مدیلن ک صبح و شب استفاده کنید

تو این دوماه باید مرتب روزی سه بار آبرسا بزنی

و فقط شبا صورتتون رو بشورید با ژل

بعد دوماه تونر سالسیک اسید دار 

همراه ماسک زغال هفته ای یکبار

ماسک سفیده تخم مرغ هفته ای دوبار 

شما قطعا پوستتون چرب دهیدراته هست و خشک نیست

اون سوزش بخاطر کم آبی پوستتون