2777
2789

یه ف. ا.ل تار. وت تو دیوار پیدا کردم تماس گرفتم مشکلمو گفتمکه مغازه رو میخوام پس بدم گذاشتم دیوار مشتری میاد ولی سر معامله نمیاد کی اجاره میره من مغازه رو تحویل بدم بره این گفت اصلا نمیره و اینا انقد حالمم بد بود نشد گفت من سه تومن میگیرم یه کاری میکنم این هفته بره بعد تو پول پیشو داد پولم بده فعلا فقط 1تومن بیعانه بزن هستین بگم؟ 

کاربری دونفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خریت کردم خواهرمم معرفی کردم به خواهرمم گفت 3بزن کارتو درست میکنم خواهرمم 500بیعانه زد دو روز بعد خواهرم بهش گفت کار منو انجام دادی گفت فعلا نه خواهرمم گفت پس بیخیالش شو چون من شوهرم نمیزاره از خونه برم بیرون دعوامون شده نمیتونم بقیه پولو بزنم شروع کرد خواهرمو تهدید کرد زندگیتو خراب میکنم پولمو ندی کلی ام توهین به خواهرم کرد من از 3تومن 2ونیم زدم 500موند تا معامله شد بعد بزنم انقد هر روز زنگ میزد پول باید بدی زد زیر حرفش که بعد کار پول میگیره روزی 20بار زنگ میزد

کاربری دونفره

تعجب میکنم از شماها 

اون اگه بلد بود یه کاری میکرد خودش تیلیاردرشه بخاطر یقرون دوزار تو دیوار به اسم فال‌ چرت و پرت مردم نده!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

من خریت کردم خواهرمم معرفی کردم به خواهرمم گفت 3بزن کارتو درست میکنم خواهرمم 500بیعانه زد دو روز بعد ...

بهش بگو شمارتو میدم پلیس فتا شکایت میکنم پدرتو درمیارم 

بگو پولایی هم که خوردی رو بزن به کارتم چون شغل دعانویسی و رمالی کلا جرمه

اخه من نمیفهمم کیییی با فا ل و تارو ت به جایی رسیده که شما برسید چقد جهل و خرافه ای هستید... وقتی خدا خودش صلاح بندگانشو میدونه این بنده حقیر چیکارس... چطور اعتماد کردید.. بنظرم استارتر حقتونه از سادگی هرچی سرتون بیاد. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻