2777
2789
عنوان

کممککک بلدرچین هام دارن دعوا میکنن

348 بازدید | 19 پست

آقا چندتا بلدرچین دارم دو روزه همشون افتادن به جون یک نفرشون و به حد مرگ میزننش اون بیچاره هم سعی می‌کنه از قفس فرار کنه از دست اون ۵ تا 

از یه طرف نمیتونم از قفس بیارمش بیرون سری قبل کلاه اومد ازشون کشت و رفت الان اینو بیارم بیرون کلاغ می‌بره 

آخه چرا این پنج تا باید اون یکی رو بزنن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جایشو  زخم کنن محاله دیگه دست از سرش بردارن من مرغ دارم همینجوری یکدومه زدن ی روز حواسم نبود دیدم اونقدزدن بدبختو کل بدنش پرخون بود آوردمش بیرون چند روز بعد مرد

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 

اگه جایشو  زخم کنن محاله دیگه دست از سرش بردارن من مرغ دارم همینجوری یکدومه زدن ی روز حواسم نبود دیدم اونقدزدن بدبختو کل بدنش پرخون بود آوردمش بیرون چند روز بعد مرد

آره زخم کردن بیچاره فقط میخواد فرار کنه

گناه داره باید جداش کنی وگرنه اونقد میزنش تابمیره من چندین ساله مرغ دارم همینجورین اگه یکی رو بدبخت گیربیارن تاکلکشونکنن ول نمیکنن

گناه داره باید جداش کنی وگرنه اونقد میزنش تابمیره من چندین ساله مرغ دارم همینجورین اگه یکی رو بدبخت ...

الان هم خونه نیستم سر کارم نمی‌دونم چیکار کنم مامانم زنگ زد گفت افتادن به جونش کاری هم نمیتونه بکنه

الان هم خونه نیستم سر کارم نمی‌دونم چیکار کنم مامانم زنگ زد گفت افتادن به جونش کاری هم نمیتونه بکنه

بگو مامانت بزاردش زیر سبد توهمون قفس اگه بزرگه 

وای خدااااا😢

تورو خدا درش بیار بذارش تو کارتن

منم یه وقتا بلدرچینام همدیگه رو خونین مالین میکنن سریع قفسشونو جدا میکنم

احتمالا اون نره، یکی یا شاید بیشترم تو قفس نرن

بقیه شون حتی ماده ها نگا به اون که زورش بیشتره میکنن طرف اونو میگیرن به قصد کشت میزننش

تورو خدا درش بیار اگه هنوز زندهس😕😢

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂