2777
2789
عنوان

حستون به ماه مهر چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تی تی تو عاخرش اهل کجایی بیا دره گوشم بگو ببینم    

بابل استان مازندران  

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
بابل استان مازندران    

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
کلاس اول هستم عزیز دلم

معلم های کلاس اول تاثیرگذار ترین معلمهان

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
الهی پس شما از همون هایی هستی که همیشه یاد بچه ها می مونه

ان شالله....

گاهی به خودم نگاه میکنم میگم خدایا شکرت من بی لیاقتو لایق معلمی و کلاس اول دونستی

قضاوت درباره ی دیگران آنها را به تو نمیشناساند،بلکه تورا شرح می دهد.

چه تعریف قشنگی😍😄ولی من همیشه مهر و هوای پاییز یه حس استرس و غم بهم دست میده یه جورایی دلگیره برام عوضش عاشقققققق بهار و تابستونم مخصوصا افتاب سر ظهرها با یه استکان چای تازه دم و موزیک ملایم و قل قل خورشت سرگاز ادمو به وجد میاره و حس سرزندگی و خوشبختی بهم دست میده😋😍

بدم میاد چون با اینکه تو مدرسه دانش آموز خوب و درسخونی بودم ولی از مدرسه متنففففر بودم و الانشم متنففففففرممممم از محیط مدرسه خیلی بدم میاد

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
ان شالله.... گاهی به خودم نگاه میکنم میگم خدایا شکرت من بی لیاقتو لایق معلمی و کلاس اول دونستی

واقعا لیاقت میخواد من که انقدددد شوهرم میگه برو درس بده میگم اصلا نمیتونم محیط مدرسه رو تحمل کنم

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

خيلى سعى مى كنم دوستش داشته باشم ولى نمى شه. هرچى عاشق بهارم از مهر متنفرم، با اين كه سالگرد عقد و ازدواجم مهره، از خاطره مدرسه رفتن خودم و پسرم و افول طبيعت خيلى شاكيم. 

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.