2777
2789
عنوان

چطوری میشه خواب یه نفرو دید

149 بازدید | 9 پست

دلم مث چی تنگشههه:/فعلا شرایط نیس ک ببینمش...چطوری میتونم خوابشو ببینم؟؟۳ روز پیش خوابشو دیدم ولی خودممم تبر داشتم ک تو حوابمممم اصن خوب نبوددد

STAR💫🌊💜🪐

همش بهش فکر کن تا چند روز مخصوص قبل خواب

واسه خودم این جواب بوده😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همش بهش فکر کن تا چند روز مخصوص قبل خوابواسه خودم این جواب بوده😂

بابا لنتیییی مخم صاف شده یککک هفتسسس....یه بار اوکی شد خوابشو دیدم ...تو خواب خبر داشتم خوابم...مث اوسکولا درومدم‌گفتم بهش ....نزدیک بود قاتلم شه

STAR💫🌊💜🪐
منظورم توی خواب بود.مگه نگفتی میخوای خوابش رو ببینی؟

عا ببخشید...

متوجه منظورتون نمیشم...

قبل خواب بهش فک کردم ...یه روش دیگه داون امتحان کردم....هیچیییی به هیچی

STAR💫🌊💜🪐
بابا لنتیییی مخم صاف شده یککک هفتسسس....یه بار اوکی شد خوابشو دیدم ...تو خواب خبر داشتم خوابم...مث ا ...

عوووو این دیگه از دست ما خارجه خواهرم🥴😂

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

عا ببخشید...متوجه منظورتون نمیشم...قبل خواب بهش فک کردم ...یه روش دیگه داون امتحان کردم....هیچیییی ب ...

قبل خواب بهش فکر کنی هم میشه.توی خواب برو اونجایی که میخوای.مثلا قبل خواب پیش خودت بگو میخوام برم فلان جا یا پیش فلان کس.بعد توی خواب یادت باشه چی گفتی.بعد میتونی هرجا دوست داری بری یا صحنه های خوابت رو عوض کنی.