2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه بیاین

177 بازدید | 11 پست

تو اتاق خواب اگه فرش ۱۲ متری بندازک بد و قدیمی میشه؟؟

سرویس خوابم روش بزارم؟

خونه سرامیکه

نظرتون چیه بچه ها؟

۳تا فرش ۱۲ دارم میگفتم یکیشو نگه دارم برا اتاق خواب خوشگلم هست

یا این که یه فرش ۶ متری بندازم 

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیر تخت اصلا چیزی ننداز چون خیلی کثیف میشه مگر اینکه تخت شما جک داشته باشه و هر هفته بلند کنی و زیرش رو تمیز کنی کاری که خودم هر هفته میکنم 😁

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

خوبی قالی کوچیک اینه که هربار کثیف بشه بدون جابجایی تخت میتونم برش دارم بشورم

الان نمیدونم چیکار کنم

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

ی فرش 6متری

میدونه سه تا ۱۲ دارم

۳۶۰۰تراکمن تازه آن

میدونم اگه بفروشمش خیلی ضرر میکنم حیفم میاد

زیر تخت اصلا چیزی ننداز چون خیلی کثیف میشه مگر اینکه تخت شما جک داشته باشه و هر هفته بلند کنی و زیرش ...

نه نداره

اگه تخت تاشو باشه چی؟  

چون سرامیکه میتونی اصلا فرش نذاری بزاش یه قالبچه کوچیک بندازی که تخت نباشه روش بلکه فضای خالی رو پر ...

منظورم یه همچین مدلی هست . البته میتونی خز نگیری چون تمیزیش دردسر دارهه و قالیچه بگیری بجاش

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

نه ندارهاگه تخت تاشو باشه چی؟

تاشو باشه که میشه تمیز کرد تو این حالت فرش انداختن بهتر از ننداختنه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
منظورم یه همچین مدلی هست . البته میتونی خز نگیری چون تمیزیش دردسر دارهه و قالیچه بگیری بجاش

آره خیلی قشنگه  خزدار ریسک داره 

خودمم همچین سبکی دوست دارم

ممنون سرچ کردی

تاشو باشه که میشه تمیز کرد تو این حالت فرش انداختن بهتر از ننداختنه

آره

چقدر دوست داشتم تاشو، ولی قیمتشون بالاست

یه مدل دیدم ۴۵ ملیون خیلی باحال زود

خوبی قالی کوچیک اینه که هربار کثیف بشه بدون جابجایی تخت میتونم برش دارم بشورمالان نمیدونم چیکار کنم

سلام

میخواستم نام کاربریتون در تاپیک م تگ کنم نشد 

اگر دوست داشتید در تاپیکم شرکت کنید 

لینک تاپیکم در امضام هست 🌸✨️

** کاربر گرامی اگر امضامو دیدی.🍀                                    و برای شادی و سلامتی و ظهور آقا امام زمان( علیه‌السلام) صلوات فرستادی بگو تا من هم هدیه به شما صلوات بفرستم سپاسگزارم 🌿🦋                                                     اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم.                     اللهم عجل لولیک الفرج بحق امام حسین علیه السلام.  هر  جا که هستی همراه من سه بار بگو صَلَّی اللهُ عَلَیکَ یا اَبا عَبدِالله  )    خوشحال میشم صفحه اول این تاپیک رو مطالعه کنید لینک تاپیک..بزنید رو این متن ..شاید ديدن اين متن اتفاقی نبوده و شما به تاپیک امام زمان علیه السلام دعوت شدید :)