2777
2789
عنوان

درد دندان درآوردن كودك

13488 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها 

پسر من تقريبا ١٤ ماهشه 

٨ تا دندون داره 

الان يك هفته شبا خيلي بي تاب شده و خيلي گريه ميكنه .جوري كه به هق هق ميافته..آب از دهنش هم خيلي مياد. خواهش ميكنم بگين چيكار كنم 

واقعا داره اذيت ميشه منم مستاصل شدم نميدونم چيكار كنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بروفن خوب نیستا دیگه نده.همون استامینوفن بوه.پسر منم داره ۴ تا درمیاره فوق العاده بدغذا شده و تب و استفراغم داره

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

مسکن های طبیعی ، ماساژ لثه ، گیاهان دارویی و برخی روش های سنتی خانگی میتواند به کاهش درد دندان و لثه نوزاد کمک کند .

جویدن و مکیدن میوه های نرم و سبزیجات در صورتی که خنک و سرد باشند به تسکین درد دندان کودک کمک میکند .

برای مثال :

• ماست سرد
  • پوره سیب زمینی کاملا خنک و بدون نمک
  • آناناس یا موز نیمه یخ زده
  • هویج ، کرفس و آووکادو سرد

کارشناسان معتقدند در زمان دندان درآوردن نوزاد ، گار گرفتن اجسام نیمه سخت میتواند به حد خیلی زیادی به کاهش درد دندان و لثه کمک کند . میتوانید برای اینکار از لوازم آماده موجود در داروخانه ها استفاده کنید . فقط توجه داشته باشید که این وسایل قبل از استفاده نوزاد ، کاملا باید تمیز شده باشند و حتما کاملا خنک و سرد باشند .

در کشور ژاپن از عروسک هایی به اسم kokeshi doll  برای اینکار استفاده میکنند .
لینک مطلب کامل
کاهش درد دندان درآوردن نوزاد

تو گوگل بزنی تعبیر خواب پاموه ، معنی روانشناسی خواب ها رو نشون میده :)  
بروفن بده؟؟؟  آروم نميشد بهش دادم

یه بار اشکال نداره.من پسرم دستش سوخته بود شبانه بردمش کلینیک دکتر عمومی بهش بروفن داد.فرداش بردنش پیش دکتر اطفال همیشگی گفت بروفن نده استا بده اگه درد داشت.بروفن برا ماها هم که بزرگیم زیاد توصیه نمیشخ

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚