2777
2789
عنوان

ترشی با رب گوجه بلدید

550 بازدید | 6 پست

بجز لیته،چی میشه درست کرد با رب گوجه

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایی با رب گوجه درست نمیکنن کهبا اب گوجه درست میکنن

چند باری تا حالا درست کردم ،خیلی خوشمزه میشه

حالا رب گوجه ای که با سیر و سرکه قاطی کردم اضافه اومده.نمیدونم چکارش کنم

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

ببین باید همه موادت رو خرد کنی مثلا پیاز گل کلم خیارشور هویج بادمجون و هرچیز دیگه که دوست داری باشه

بعد با سرکه یه قلشون بدی سر که شد رب گوجه رو با سرکه مخلوط کن و بزن به ترشی سر یه هفته امادست

سرچ کن ترشی مشهدی میاو

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
ببین باید همه موادت رو خرد کنی مثلا پیاز گل کلم خیارشور هویج بادمجون و هرچیز دیگه که دوست داری باشهب ...

آره همینو درست کردم

انگار هیچکس ترشی جدیدی بلد نیست

بنظر خودم ،قارچ‌و فلفل دلمه رنگی بگیرم ،با همین رب اضافه اومده  ترشی درست کنم