2777
2789
عنوان

دوستم نداره نه 🥲

337 بازدید | 38 پست

قبلا تاپیک زدم گفتم از یکی از همکارام خوشم میاد

ولی زیاد برخورد نداریم معمولا

امروز یک بهانه پیدا کردم

یکسری برگه مربوط با من سمت واحد ایشون بود، بعد بهشون گفتم لطفا رفتید اونجا اونا رو هم برام بیارید ممنون میشم (جاییکه اون هست یکم فاصله داره از دفتر من، ولی موقه ورود و خروج باید حتما این سمت بیاد)

بعد خلاصه موقه حرف زدن حس کردم هی میخواد بره یعنی خیلی تمایلی به حرف زدن نداشت.. 🙁

یه بارم بعد مدتها ما از یکی خوشمون اومد.....

کلا فکرکنم من قراره سینگل به گور بشم 😐

با توجه به اینکه در روز نهایتا فقط در حد سلام علیک همو ببینیم راهی به ذهنتون میرسه ذهنشو درگیر خودم کنم؟؟

اهل عشوه خرکی و این چیزام نیستم خوشم نمیاد تو محیط کار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول یه جور تابلو صمیمی باش باهاش مثلاً در حد لبخند و خوش رویی. نه عشوه زیاد بعد کم محلی کن خودش پیگیر میشه ببینه قبلاً ک آنقدر تحویلش می‌گرفتی الان چیشد یهو مردا کم محلی دوست دارن خودشون میان سمتت چه مرد چه زن

خب منم همینو میگم.. چجوری؟من انقدر این مواقع خنگ میشم که تا ابروریزی نشه ول کن نیستم

خب هر چندوقت یکبار چندشاخه گل بگیر ساده باشن ببر بزارشون رو میز کارت اونطور کنجکاو میشه که آیا این گل رو کسی بهت داده و یا میپرسه چرا همه اش گل میخرید توهم بگو گل دوس دارم بهم حس خوبی و آرامش و....میده 

خب هر چندوقت یکبار چندشاخه گل بگیر ساده باشن ببر بزارشون رو میز کارت اونطور کنجکاو میشه که آیا این گ ...

😐😐😐 نهههه بابا

اصلا محیط کاریمون اینجوری نیست

همچین کاری کنم انگشت نما و سوژه کل همکارا میشم 🤣🤣

فکرکنم کلا هیچ راهی نباشه

بذار ببینم این کاری که بهش گفتم یادش مونده اصلا

فردا معلوم میشه

نه اصلا گل گرفتن چیه نگیریا من خودم اوایل زیاد تحویل می‌گرفتم زیاد خیلی زیاد.اونم عادت کرده بود ک من همش روش حساس بودم و  .چون مردا عاشق توجه هستن و اون کم محلی میکرد حتی جواب تماسامم نمیداد.بعد چند وقت دیگ کم محلی کردم مثل سگ افتاد دنبالم ک چته چرا اینجوری شدی و بعد اون ترس از دست دادن منو داشت چون من ک بهش بد نکرده بودم محبت کرده بودم و همین محبت کردنم باعث شده بود بترسه از کم محلیم چون دوباره دوست داشت اون توجه قبلو بدست بیاره چون مردا از توجه خوششون میاد.اول با توجه بکش سمت خودت بعد با نهایت احترام بدون بی احترامی کم محلی کن بدون بی احترامی و فحش کم محلی کن  ک زده نشه برع

می‌دونم میبینیش نمیگم ک برو بغلش یا هر روز بگو دوسش دارم و سیریش بشی با اعتماد بنفس کامل وقتی از کنارش رد میشی یا میبینیش با نگاه کردن مثلاً اگر داره با کسه دیگه حرف میزنه تو همینجوری موقع حرف زدنش با بقیه نگاهش کن بدون اینکه حرفی بزنی بعد ک یهو نگاه کرد و متوجه نگاه کردنت شد یهو نگاهت رو بدزد اینجوری اون خودش متوجه میشه ولی اینطوری نه تو کوچیک شدی ک حرف بزنی و محلت نده هم طرف اونوقت تمام فکرش پیش تو هست ک چرا اینجوری نگاهش میکردی نکنه حس داری نکنه نداری کلا فکرش درگیر میشه

فکر کن تو هر روز میری سرکار متوجه میشی یکی از همکارات موقع حرف زدنت با بقیه همش نگاهش ب تو هس و وقتی متوجه میشی و برمی‌گردی نگاهش کنی نگاهشو میدزده فکرت درگیر میشه منظوره اینه با خودت مثال زدم ک بفهمی