2777
2789

دعای مجیر 

جوشن کبیر ۵۰ مرتبه 

حدیث کسا 

چله سوره فاطر 

ذکر یرجون تجاره لن تبور ۷۲ مرتبه بعد از هر نماز (۵ نماز) 

سوره دخان 

سوره نور و لقمان هر روز 

ذکر یا ودود یا فتاح همسر خوب نصیب آدم میشه 

شب جمعه نماز امام زمان و حدیث کسا بخوانید 

بازگشت خواستگار ۱۴۰۰۰ مرتبه استغفار 

بازگشت خواستگار خوب گوسفند قربانی کنید و گوشت بین مستمندان با دست خودتون تقسیم کنید 

زیارت امام رضا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چهل شب بعد از نماز مغرب و عشا دعای توسل بخوانید به این نیت که از این وضعیت خارج بشید و خیر اتفاق بیفتد و هرکی خدا میخواد نصیبتون بشه 

در حرم حضرت معصومه بخواهید ازدواج کنید 

ختم قرآن 

نذر زیارت دو نفره با همسر (زیارت حضرت معصومه ) 

نذر بی بی حوریه کنید 

نذر کنید اگر تا شب‌های قدر سال آینده بخت الهی نصیب شما شد در شب‌های احیا یا عید فطر کیک در مسجد پخش کنید 

انگشتر عقیق در دست کردن و‌مو شانه کردن در زمان سال تحویل موثر است 

رب انی لما انزلت الی من خیر فقیر دعایی است که به حضرت موسی خونه و کار و همسر داد 

معیارهای ازدواجت را بنویس لای قرآن بگذار نگاهت به هر سوره افتاد ۴۰ رو بخوان یا همون دو صفحه که برگه رو میگذاری چهل روز بخون

۱۴ چهارشنبه زیارت مخصوص امام رضا 

تا ۱۴ روز در قنوت نمازها والدینتان را دعا کنید و به دست‌بوسی بروید . گشایش در ازدواج به ادب نسبت به والدین هم بستگی دارد 

ربنا هب لنا من ازواجنا و ذریتنا قره اعین واجعلنا للمتقین اماما و رب صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

ان خلق لکم من انفسکم ازواجا لتسکنوا الیها و جعل بینکم موده و رحمه ورب صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ۷۲ مرتبه بعد از هر نماز (۵نماز) 

رب لاتذرنی فردا وانت خیرالوارثین و رب صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دعای صنمی قریش ۴۱ روز 

قربانی مرغ و دادن به خانواده مستمند 

تعهد به نماز اول وقت 

در محرم و صفر عقد نکنید 

آدمها را کم نبینید (ازدواج را به تعویق می اندازد) 

تقدیر تصمیم ماست (خیلی ها میگن اونی که همسرمون هست وقتی بیاد میشه بعد مرتب خواستگار رد میکنند میگن قسمت نبود ) 

نمازها را به جماعت بخوانید در ازدواج موثر است 

احترام به پدر و مادر و لطف به انان و به آنان سلام و توجه کنید و خود را مکلف به دست‌بوسی پدر و مادر کنید 

پانزده بار ختم قرآن

سوره احزاب را بنویسید و در جعبه مثل جعبه جواهر بگذارید و در خانه ای که دختر هست بگذارید 

سوره حجرات چهل بار برای ازدواج خوب 

صد مرتبه استغفار قبل از خواب 

تلاوت پنجاه آیه قرآن بعد از نماز صبح 

ختم قرآن هدیه به امام رضا 

در دعا اصرار کنید اما زمانی که مصلحت نیست اصرار فایده ای ندارد 

سعی کنید خدا را متوجه خود کنید نه دیگران را 

صدقه بدهید 

برای بازگشت خواستگار خوب : انه علی رجعه لقادر و رب صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ۷۲ مرتبه بعد از هر نماز (۵ نماز)