2777
2789

سلام دوست عزیز 

چله های بخت گشا انجام بده {{{ همه ی ( همه ی ) چله های بخت گشا رو انجام بده مخصوصا ختم یس نخودکی " جهت یه ازدواج خوب و موفق " }}} 

چله های بخت گشا شامل : 

سوره های بخت گشا : ختم یاسین به روش شیخ نخودکی اصفهانی ( در گوگل هست و ۲ تا روش داره به نظرم هر دو رو انجام بدید برای گشایش بخت بسیار موثر است ) 

ختم یس نخودکی جُدا 

ختم ۴۰ روزه ی یس ( بخون و ثوابشو هدیه کن به حضرت نرگس سلام الله علیها مادر امام زمان عج ) ،،، ختم ۴۰ روزه ی مریم و طه و حشر . 

ادعیه ی شرعی بخت گشا : ختم ۴۰ روزه ی حدیث کساء تا قبل از نیمه شب شرعی ( یا ۴۰ روز ) ،،، ختم ۴۰ روزه ی دعای معراج و دعای یستشیر ( این جمله ی دعای یستشیر رو خیلی دوست دارم : خدایا کسی رو که تو بهش عزت دادی هیچ کسی نمیتونه خوار کنه ) 

اعمال بخت گشا : نذر نمک حضرت زهرا سلام الله علیها ،،، نذر نمک شهید سید مهدی یحیوی ،،، آش پابرهنه ،،، نماز ۷ بانو ( این نماز فقط توسط مادر برای دختر یا پسرش خوانده میشود و مجرب است و نمازی که زن بابا و مادر بزرگ و عمه و خاله و خواهر ارشد اینا میخونن تاثیری نداره فقط مادر واقعی ؛ اگر مادر ندارید یا بیسواد است از این دستور صرف نظر کنید ) ،،، نذر حنا قاسم بن الحسن علیهم السلام ( بعضیا میگن خرافه س ، بعضیا ( درصد بیشتر ) حاجت گرفتن { میگن خیلی حاجت داده }

تک تک این سوره ها ، ادعیه ، اعمال ( قبل از انجام باید به نیت قربه الی الله باشه تا تاثیر بزاره وگرنه اثر نمیزاره ) 

ختم ( چهله ) سوره های مریم ، طه ، یس ( و شاید ختم حدیث کساء و ختم دعای معراج ) = هم باطل سحر هم محسوب میشن هم گشایش بخت = با یک تیر دو نشان بزن {{ دیگه نیاز نیست سایر سوره های باطلی [[[ مثل بقره ، جن و صافات و الرحمن و انعام ]]] رو جداگانه بخونی }} 

[[ من تاپیک چله های باطل سحر و چله های بخت گشا دارم که تو این چند سال از نی نی سایت یاد گرفتم و جمع کردم ( تجربه ی کاربرها بوده ]] 

*** فقط اولین روزی که میخوای بخونی ( یا عملی رو انجام بدی ) اون روز نباید روز نحس باشه و پریود هم نباش " از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " 

روز نحس شامل روز قمر در عقرب ؛؛؛؛؛  و روز کسوف و خسوف و ۲۴ ساعت بعد از آن { شدت نحوست اون روز حتی از ایام قمر در عقرب هم بیشتره } به عنوان روز نحس هستند .

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

* تقویم ایام قمر در عقرب سال ۱۴۰۳ : 

اصلِ ایام قمر در عقرب عکس بالایی هست ولی برای احتیاط واجب ایام عکس پایینی هم مدنظر قرار گرفته بشه که ( در هر ماه رو هم رفته ۴_۵ روزه ) 

************&&&&************

کلاً کارهای مهم و اساسی که لیست کاملش در گوگل هست در روز نحس نباشه ( که مهمترینش خواندن خطبه ی عقد هست بعد نامگذاری روی نوزاد یا تعویض اسم خود یا دیگری و غیره که در گوگل هست ) 

+ ختم و چله های قرآنی و ادعیه ی شرعی روز شروعش در روز نحس نباشه و پریود هم نباش " از روز دوم به بعد مهم نیست روز نحس باشه یا پریود باشی " .