2777
2789
عنوان

چطوری این کار شوهرمو فراموش کنم🥲

1545 بازدید | 32 پست

سلام

من با شوهرم وقتی 14سالم بود ازدواج کردم و ازدواج سنتی بود شوهرم مطلقه و پدر بود شرط ازدواجمم این بود که با زندگی سابقش هیچ گونه ارتباطی نداشته باشه و خودشم پذیرفت و حتی گفت که هیچ وج اونا به زندگیمون ربطی ندارن و پسرشم پیش مادرش میمونه مادر شوهرم خودش گفته بود که نوه اشو بزرگ میکنه 

ما  یک سال عقد بودیم و بعدش بدون عروسی رفتیم زیر یه سقف بعدش دوتایی داشتیم زندگی میکردیم شوهرم پسرشو اورد خونمون من حتی جهاز هم نداشتم هیچی 

من گفتم اشکال نداره بلخره پسرشه  و اینکه زیر قولش زد هم برام مهم نبود  

ولی دخالت های خوانوادش منو به جنون رسوندن شدن دایه عزیز تر از مادر همش دخالت میکنن پشتم هزارتا حرف زدن گفتن این نامادری سیندرلاس و بچه رو کشته از گشنگی😔 شوهرمم حتی دوبار منو کتک زد سر همین قضیه چون گفتم خوانوادت فقط  بلدن سرک بکشن تو زندگی ما برای دفاع از خوانوادش منو زد 

بازم تحمل کردم گفتم کم کم شوهرمو اروم میکنم بهش میفهمونم که من تقصیری ندارم ولی خوانوادش الان پسرشم پر میکنن میندازن  به جونم باردار هستم جوری شده که پسر شوهرم با لگد محکم زد به شکمم در این حد 

شوهرمم همش جبهه میگیره سمتم😔کارهاشو نمیتونم فراموش کنم ولی دوسش دارم شدید  و باردار هم هستم 

متاهل و متعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چیکار کنم سمت منو بگیره یکمم منو درک کنه🥲

سعی نکن از خانوادش بد بگی، چون مردا روی این موضوع حساسن.

فقط سعی کن شرایطتت و براش منطقی توضیح بدی

با خودش و پسرش مهربون باشی

یه جوری که انگار اون پسر خودتونه واقعا

و با سیاست های این مدلی بیشتر وابسته خودت کنی

تازه نیومدم، با یه کاربری دیگه تعلیقم...
سعی نکن از خانوادش بد بگی، چون مردا روی این موضوع حساسن.فقط سعی کن شرایطتت و براش منطقی توضیح بدیبا ...

هرکاری میکنم انگار منو نمیبینه 

میدونم منو دوست داره خودشم سردرگمه

متاهل و متعهد

کاش از اول زنش نمیشدی

اونم تو سن کم!

پسرش چند سالشه 

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

ببین کارت اشتباه بوده که بچه رو به مادر خودش ندادین

اون پدر اگه پدر بود و مرد بود بچه رو از مادر خودش جدا نمیکرد 

شما اگه جونتم فدای بچه ایشون کنی در هر صورت نامادری هستی 

به شوهرت بگو بچه رو بده به مادرش

اینکه پسر شوهرم با شوهرمه مشکلی ندارم بلخره پدرشه😔 ولی اینکه دخالت میکنه همش میگه گشنش گذاشتی نمیدو ...

میدونم 

میگم چرا ننه ش برنمیداره بزرگ کنه فقط زبونش برای تو درازه بگو بهم شک داری خب خودت وردار بهش برس بزرگش کن تو که دلسوز نوه تی بیا وردارش

😑 
میدونم میگم چرا ننه ش برنمیداره بزرگ کنه فقط زبونش برای تو درازه بگو بهم شک داری خب خودت وردار بهش ب ...

من اینجوری  گفتم که کتک خوردم 

منم اروم نموندم گفتم براتون مهمه پیش من داره میمیره بیاین ببرینش گفتن پدر داره ما بزرگش کنیم  مادر خودشم شوهر کرده حتی یه زنگ هم نمیزنه حالشو بپرسه 

متاهل و متعهد

10سالشه

هشت سال تفاوت سنی خواهر برادره

نه مادر و پسر..

تو خودت هنوز بچه ای که!

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم...