eliiiii380 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 102 عنوان واییی بیاین فقططط زود 95 بازدید | 5 پست بچه هااااا خیلی ناراحتم ولی دوس پسرم که تو تاپیک قبل گفته بودم بهم توهین میکنه و... خاست آبرومو ببره تصادف کرد مرد وای هم ناراحتم هم فهمیدم کارماا جوابشو داد 1403/05/08 | 18:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 7345 میشه دعا کنی برای منم؟ نفرین کن اون و کی که باهاش بهم خیانت کرد و خیلیییی عذابم دادنتروخدا نفرینشون کن نفرین من نمیگیره رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔
eliiiii380 مدیر استارتر عضویت: 1403/04/19 تعداد پست: 102 میشه دعا کنی برای منم؟ نفرین کن اون و کی که باهاش بهم خیانت کرد و خیلیییی عذابم دادنتروخدا نفرینشون ... درکت میکنم ولی اصلا ناراحت نباش لیاقته ناراحتی رو ندارهخودمم تعجب کردم نفرینم گرفت
مظلوم_سایت عضویت: 1403/05/08 تعداد پست: 7345 درکت میکنم ولی اصلا ناراحت نباش لیاقته ناراحتی رو ندارهخودمم تعجب کردم نفرینم گرفت برای منم نفرین کن لطفا رد نشو🥲لطفا برام دعا کنید خدا خواسته ام رو با صلاحم یکی کنه حسرت به دل نمیرم لطفا هر جوری بلدید برای برگشت اونی که دوسش دارم و ازدواجمون دعا کنید💔