2777
2789
عنوان

پدر شوهرم میگه پامو نمیزارم خونتون

177 بازدید | 12 پست

من سگ دارم خیلی هم دوسش دارم خیلی زیاد شوهرمم موافقه باهاش تازه عروسی کردم پدرشوهرم میگه بخاطر سگ پامو نمیزارم خونتون باید راه ندید خونتون چیکار کنم ؟؟شوهرمم میگه بخاطر بابام بدیم بره...در حالی که سگ رو ۱ ساله دارم چیشد الان زور میگن...چیکار کنم من الان بخدا خیلی دوسش دارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون پدرشوهره نمیدونم ولی پدرا هم معمولا اولش مخالفن 

بعد که سگ یا گربه میاد عاشقش میشن 

شاید از نزدیک محبت سگتو ندیده

میتونید بدیدش مهد یا دست کسی یا اشناشون کنید؟

اگر آرکیتایپ همه شخصیت های هلنی رو لحاظ کنیم، من به سرنوشت کاساندرا مبتلا ام.

داخل خونه اس.یا حیاط؟

بنظرم حیاط مشکلی نیست ولی داخل خونه .رو تخت مبل.واسه بعضی ها عذاب اوره...من عاشق حیوونام همیشه بهشون غذا میدم.نازشون میکنم.ولی مثلا خالم تو خونه گربه داره.میرم خونه اش هیچی از گلوم پایین نمیره.همش مو گربه رو رو زمین میبینم حس میکنم تو غذا میوه اس....حالا به همون گربه تو حیاط غذا میدم نازش میکنم.یا سگ ها

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

اگه الان کوتاه بیای .تااخر عمر هرچیزی ک باب میلشون نباشه میگن نمیای خونت تا فلان کار نکنی. بگو دوس داشتم درخدمتنون باشم اما چون نمیتونید بیایید مجبورم فلانی یعنی شوهرم به خرج بمدازم در خدمت خانوادش تو بهترین رستوران ها باشیم